2777
2789
عنوان

روز زن نزدیکه ها😍🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 64 پست

بهش گفتم تو الکی میگی دوستتدارم بهم توجه نمیکنی حقیقتو بهش گفتم میگه بخدا توفکر بودم برات بگیرم اما دروغ میگه بهش گفتم من از الان برات گرفتم بعد تو بفکر من نیستی باهم قهریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که چند ساله این مناسب ها رو از زندگی مون حذف کردیم نه من از ایشون توقع داریم نه ایشون از من 

سالگرد عقد سالگرد عروسی روز زن روز مرد تولد من تولد ایشون ولنتاین و……. یا خدا 

همینکه روزش یادمون باشه و بهم تبریک بگیم کافیه البته همسرم همچنان در حد‌ توانش کادوهای خانم پسند با مناسبت ‌و بی مناسبت بهم میده 

همین ما رابس ♥️♥️خدا رو شکر ♥️♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

منکه فقط روز تولدم کادو میگیره. اونم یه سال درمیون😂😂😂

ولی خودمم توقعی ندارم برا روز زن. چون اهل کادو نیس فقط  بی مناسبت بعضی وقتا یه چی میاره برام

بعدم هنوز وقت زیاده تا روز زن

تویه فرصت مناسب که میدونی حوصله داره با طنازی بگو روز زن هم نزدیکه ها. چه کادویی میخای بهم بدی؟  یه چشمک هم بزن😀

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
عزیزم،شاید برای شما میدونه چی احتیاج داری،نیاز نداره سرچ کنه،به چه چیزا اهمیت میدی گلم،شما که خانم خ ...

بهش چند وقت پیش گفتم از گل رز و گل نرگس خوشم میاد گوی دوس دارم خودش گفت بگو چی دوس داری میخوام عوض شم عوضی هیچکدوم نگرفت

بهش گفتم تو الکی میگی دوستتدارم بهم توجه نمیکنی حقیقتو بهش گفتم میگه بخدا توفکر بودم برات بگیرم اما ...

گلم چرا الکی بحث راه میندازی؟ 

وقتی خودش میگه تو فکر بودم، حتی اگه باورت نمیشه حرفش،  ظاهری نشون بده که باور کردی و پیشاپیش تشکر کن بگو مرسی میدونستم یادته😊

انقدر  مسائل مهمتری برای دعوا هس

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اون همینم نمیده

عزیز دلم زندگیت رو برای چنین چیزهایی خراب نکن 

هیچ آدمی کامل نیست 

اگه مهربانه با اخلاقه کاریه دور از جان اهل خیانت و … نیست بازم خدا رو شکر کن محبت محبت میاره بالاخره بعد مدتی قدر شما دستش میاد 

فقط اعصاب و آرامش زندگیت رو برای چنین چیزایی بهم نزن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
گلم چرا الکی بحث راه میندازی؟  وقتی خودش میگه تو فکر بودم، حتی اگه باورت نمیشه حرفش،  ظاه ...

چون خیلی دروغگو حرفاش باورم نمیشه پارسال بزور ازش پالتو کادو گرفتم یعنی بزور که میگم رفت برای مامانش خرید کنه اومد بیرون توماشین دعوا گرفتم چرا برام نمیگیری گفت توفکر بودم بازم دروغ گفت بزور بردم خریدم

عزیز دلم زندگیت رو برای چنین چیزهایی خراب نکن  هیچ آدمی کامل نیست  اگه مهربانه با اخلاقه ...

اخه همش۲۳ سالمه منم دل دارم دوستام کادو میگیرن گل میگیرن قیمت مهم نیست آشغال بگیره ولی دلم خوش میشه

چون خیلی دروغگو حرفاش باورم نمیشه پارسال بزور ازش پالتو کادو گرفتم یعنی بزور که میگم رفت برای مامانش ...

ای بابا😕

یکم سخت شد که😕

به نظرم اخلاقش  فقط با حرف زدن و سیاست درست میشه. اصلا  دعوا راهش نیس