2777
2789
عنوان

واقعا بهشت زیر پای مادرانه

165 بازدید | 14 پست

حاملگی ، درد زایمان ، شیر دهی ، بازی کردن با بچه ، حموم کردنش ، دستشویی بردنش ، غذا دادن ، دارو دادن ، از شیر گرفتن ، از پوشک گرفتن ،خوابوندن ، کمک کردن تو درسا و.... 

منکه همه رو خودم انجام میدم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کمک دارم ولی با اینحال واقعا سخته

درسته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعد مردا میان میگن چون ماها تو معدن کار میکنیم باید حقوق بیشتری داشته باشیم.قدرنشناسا

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

زیر پای مامان من نیست شاید من دلم میخواست تو یه خانواده خوشبخت به دنیا بیام

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 

واای منم همین الان تاپیک زدم باردارم ماه اخرم

خیییلی درد لگن داره اذیتم میکنه دیشبم درد گرفت تا صبح نتونستم بخوابم 

از ی طرف بخاطر بارداری همه دندونام سست و خراب شدن

از ی طرف بالا اوردن های ماا اول که بیچارم کردن

کم خونی شدید‌‌‌‌...و کلی دردسر

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

اجرتوخدا میده 

هربارکه موی فرزندتان روشانه کنیدثواب. برای شمانوشته خواهد شد 

شما ازی امانت الهی نگهداری میکنید 

که انشالله ثمره خوبی باشه براتون

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
اجرتوخدا میده  هربارکه موی فرزندتان روشانه کنیدثواب. برای شمانوشته خواهد شد  شما ازی اما ...

اجر و ثوابی هم که نباشه مامانا جونشون رو هم برای بچهاشون میدن ، من از تمام چیزهایی ک دوسداشتم داشتع باشم یا تجربه کنم بخاطر بچم گذشتم و خوشحالم که اینکارو کردم

اجر و ثوابی هم که نباشه مامانا جونشون رو هم برای بچهاشون میدن ، من از تمام چیزهایی ک دوسداشتم داشتع ...

دقیقا تمام مادرا همینن عزیزم 

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
اجر و ثوابی هم که نباشه مامانا جونشون رو هم برای بچهاشون میدن ، من از تمام چیزهایی ک دوسداشتم داشتع ...

من دخترم دوسالونیمشه فکراینکه برای تحصیلش به مشکل نخورم وسرمایه بشه برای آینده اش یا نره مستاجرش بعدها 

براش خونه خریدم 

درصورتی که بااون پول میتونستم هزاران کاردیگه انجام بدم وجای دیگه سرمایه گذاری کنم 

اما تمام ذهنم آینده دخترمه