2777
2789

سلام 

لطفابگید خوبه یانه؟

قصدخریدش رو دارم

اگه دارین مارکش چیه؟چه مارکی خوبه؟قشنگ خشک میکنه چیپسی بشه؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اره عزیزم من دارم مارک براون خدای خیلی بکار نمیاد تو این دو سال یک بار فقط خشک کردم اره خیلی خوب در ...

ممتون عزیزم که جواب دادی حالا فک کنم بستگی به علاقه داره که زیاداستفاده بشه یانه

قیمتش رایادته؟

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممتون عزیزم که جواب دادی حالا فک کنم بستگی به علاقه داره که زیاداستفاده بشه یانه قیمتش رایادته؟

والا من که خودم نگرفتم من همسرم خونه داشت قبل عروسی از خانوما هم بیشتر عاشققق وسایل اشپز خونست ذوق اینو داشت که همه ابزاری تو اشپز خونه باشه از اون موقعه بود 

اره خوب 

الان هم نگاه کردم این مدل مال خودمو پیدا نکردم تو نت 

سلام اسی خوبی تایپکاتو دیدم معلمی قبول شدی؟

سلام اره عزیزم

وای اسی خوشبحالت تروخدا بهم بگو چطوری قبول شدی اسی من ۱ماه وقت دارم هیچی نخوندم چی بخونم؟سهیمه ازاد ...

ممنون ایشالله قبول میشی

ماهم یکماه وقت بود وباکلی منبع تازه پدرم دراومد

ماه رمضون وعیدم خورد بهش

من بیشتروقتم را گذاشتم عمومی واختصاصی

اکثراعمومی نمیخونن من عمومیام خوب زدم تقریبا

ممنون ایشالله قبول میشی ماهم یکماه وقت بود وباکلی منبع تازه پدرم دراومد ماه رمضون وعیدم خورد بهش ...

وای اسی خیلی امیدوارم گردی خدا خیرت بده انشالله.

از رو منابع اصلی خوندی؟

روزی چند ساعت بخونم؟؟؟؟؟

وای اسی خیلی امیدوارم گردی خدا خیرت بده انشالله. از رو منابع اصلی خوندی؟ روزی چند ساعت بخونم؟؟؟؟؟

آموزگاری هستی؟رشته خودت چیه؟

نه از خلاصه هابیشتر

چون فرصت نمیکنی منبع کامل

روزی۱۰ تا۱۲ حتی۱۴ ساعتم لازمه

آموزگاری هستی؟رشته خودت چیه؟ نه از خلاصه هابیشتر چون فرصت نمیکنی منبع کامل روزی۱۰ تا۱۲ حتی۱۴ ساعت ...

من علوم سیاسی هستم 

امسال اموزگاری برداشته رشتمو

تصمیم داشتم اختصاصی و تخصصی رو از رو کتاب های جامع بخونم هرچند خیلی کم هستن و بعد تست یکم کار کنم 

و هرروز هم منابع عمومی رو اصلیشو بخونم 

فقط اون تاریخ ۴۰ساله هست چیه اونو حذف کنم 

فقط اسی بهم بگو امیدی هست یا وقتمو نزارم 

من علوم سیاسی هستم  امسال اموزگاری برداشته رشتمو تصمیم داشتم اختصاصی و تخصصی رو از رو کتاب ها ...

اگه صعود۴۰ ساله هس راحته منم تاریخ تمدن مطهری راحذف کردم

اره عزیزم به نتیجه فکر نکن بگو به خودت یه فرصتی خداداده منم زورمو میزنم تابعد پشیمون نشم کاش میخوندم

هرچی توان داری بذار

انشالله خبرقبولیت

اگه صعود۴۰ ساله هس راحته منم تاریخ تمدن مطهری راحذف کردم اره عزیزم به نتیجه فکر نکن بگو به خودت یه ...

تو روزی چند ساعت خوندی تبسم جون؟

تو هم منابع رو خوندی؟

ما شهرمون ۳۰نفرو میگیرن

میگن تا تکمیل ظرفیت ۱۰۰نفرم میخوان

تو روزی چند ساعت خوندی تبسم جون؟ تو هم منابع رو خوندی؟ ما شهرمون ۳۰نفرو میگیرن میگن تا تکمیل ظرفی ...

من آخریا حدود۱۴ ساعت هم میشد 

بکوب بخون

فقط ناامیدگوسردنشو

ظرفیتتونم خوبه