2777
2789
تا حالا چله های مختلف برداشتم اما باوجود اینکه به حاجتم نرسیدم، دوس دارم باز چله بردارم چون یه بهانه است که مدام با خدای خودم درارتباط باشم و همون آرامشی که شما گفتی رو ازش دریافت میکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خداوند بخشنده و مهربان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ختم روز سی و پنجم به نیت "مائده" عزیز جهت ازدواجی موفق و همراه با خوشبختی الهی حاجت روا بشن

انشالله راحیل جون خداوند خودش صلاحمونو بهترمیدونه انشالله هر چیز به وقتش و به بهترین شکل ممکن به خواستمون برسیم به امید خدا
کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
به نام خداوند بخشنده و مهربان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ختم روز سی و ششم به نیت خواهر عزیز یاسی(آراد) جهت ازدواجی موفق و همراه با خوشبختی الهی حاجت روا بشن

به نام خداوند بخشنده و مهربان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ختم روز سی و هفتم به نیت آقای بهنام (برادر بهناز) جهت ازدواجی موفق و همراه با خوشبختی الهی حاجت روا بشن

سلام بهناز جان انشالله برادرت خوشبخت بشه و حاجت دلش برآورده بشه بحق دعای معراج راحیل جان اگه ختم باز گذاشتی اسم خواهرا منو حتما بنویس
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹