2777
2789
حاجتت تکتکون رواااااا😍😍😍 انشالله عروسیتون 💑👸 ...عروس شدین مارو هم دعا کنیناااااا 😢 .....تا الان همرو خونددددم
به اسمت قسم ! تو قلبم حرم داری دوستت دارم و میدونم دوستم داری 😔 ای که روشنی قلب منی !سرنوشتمو رقم میزنی با دعای مادرانه تو ؛من شدم حسینی و حسنی ای وای مادرم ای وای مادرم 😔نفسی لک الفداه بی بی بی حرم 😢 بی بی بی حرم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خداوند بخشنده و مهربان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ختم روز سی و دوم به نیت "مهسا" ی عزیز جهت ازدواجی موفق و همراه با خوشبختی الهی حاجت روا بشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام علیک خوبین؟ کیا عروس شدن؟زود خبرهای خوب رو بدین من صبر ندارم
من می‏دانم که تمام هستی برای من خلق شده.. پس نگران نیستم و تمام هستی را یار و یاور خود می‏بینم.
بیاین با هم دعا کنیم
*****جذب گروهی******
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=773511
به نام خداوند بخشنده و مهربان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ختم روز سی و سوم به نیت "زهرا(شاد)" عزیز جهت ازدواجی موفق و همراه با خوشبختی الهی حاجت روا بشن

سلام دوستان منام اینترنت نداشتم ولی همه رو خوندم ممنون از دعاهای قشنگتون ایشاالله سفید بخت شین
ارشد روانشناسی بالینی ام , مشاوره خونواده کار میکنم , مشاوره خواستید در خدمتم , مشاوره اعتیاد و خونواده
به نام خداوند بخشنده و مهربان اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ختم روز سی و چهارم به نیت "رقیه" عزیز جهت ازدواجی موفق و همراه با خوشبختی الهی حاجت روا بشن

همینجور داریم به آخر ختم نزدیک میشیم دلم میگیره هر روز با خوندن این دعا آروم میشم امیدوارمتک تکمون به حاجتمون برسیم و بهترینو خداوند نصیبمون کنه
کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
إن شاالله آناشید جان دلم میخواد بعد اتمام این ختم، ختم یس بردارم اگه خدا توفیقشو بده مایل باشی میشه دسته جمعی انجام بدیم از خواص سوره یس گفتن اگه کسی مجرد باشه ازدواجش جور میشه و خواص دیگه...