2777
2789
عنوان

سحرو جادو.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 33 پست
اگه سوالی داری من اطلاعاتم زیاده میتونی درخاست بدی

مرسی حتما. 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
خودمونم‌میگیم. تروخدا کسی رو میشناسید که کارش تشخیص این چیزا باشه. قرآن یا باطل کردن طلسم و این چیزا

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12282125&slug=این-تاپیک-زدم-به-هرکس-هر-مشکلی-داره-با-راه-های-قرانی-کمک-کنم&postId=316739083

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی. از طریق ف ا.      ل چطور میشه. خودمون میتونیم بگیریم؟

اره حتی اینشتاگرام میتونی بگیری من یه ساله پیش اون میگیرم راضیم

کارش درسته بنظرم پیشش  ف.ال بگیر انشالله که میگه چیزی نیست درحد چشم نظر میگه ولی برای اینکه خیالت راحت شه پیشش انجام بده 

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
[QUOTE=321388581]عزیزم من خیلی مطالعه کردم در این مورد اگر اعتقاد داشته باشی حتما روی شما تاثیر میگذ ...

قطعا که هست سحر و جادو ولی یه راهکارایی داره برای بی تاثیر کردنش و اینکه متاسفانه ادم حسود زیاده

خود ما نفهمیدیم کی بود سالی یه بار یه تخم مرغ میماسید به در خونمون حتی یه بارش دو ساعت قبل از عقد برادرشوهرم بود

روان کل خانواده بهم ریخته بود پدرشوهرم دعا و ذکر میخوند برای بی تاثیر کردنش

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

اره حتی اینشتاگرام میتونی بگیری من یه ساله پیش اون میگیرم راضیم کارش درسته بنظرم پیشش  ف.ال بگ ...

میشه لطفاً ادرسش پیجشو بگید. یا اگه شماره ای ازش دارید

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
ببین کار به اتفاقا و بدشانسی ها نداشته باش اوناک اره مسئله اش جداس. ولی احساس سنگینی کردن ،حس کنی ف ...

بله دقیقا همه رو داشتیم .

البته طلسم باعث درد مداوم تو قسمتی از بدن ،فلج شدن یا از کار افتادن یجایی از بدن ،تشنج و شوک عصبی می ...

میشه بیاید قسمت پیاما

باید یه ف.الگیر پیدا کنید  ف.ال میگیری میفته توش دعا داری ،دعات از چه نوعیه و کسی که برات دعا ...

خب همون ما فالگیری که بدونیم کارش درستو دقیقه نمی‌شناسیم گفتم شاید اینجا کسی بدادم برسه

ایدی پیجشو دارم ولی اینجا نمیتونم بگم ممنوعه 

میتونم درخواست دوستی بدم؟