2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دوست پسر قبلیم بهم زنگ زد. من الان عقدم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره اشو میتونی بدی بزنم ببینم مشخصاتش شاید بالا اومد 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
به مامانم گفتم میگه کلا جواب نده و این سیمکارتو دربیار به نامزدت بگو این سیمکارت بابام بود و بهش پس ...

دوست منم این مشکل رو داشت به پسره گفت گذشته گذشته منم متاهلم اخلاق شوهرم طوریه که اگه مزاحمم بشی خون به پا میکنه پسره هم ترسید دیگه پیام نداد

اگه نامزدت آدم منطقی هست بهش بگو  تازه اگه بگی بیشتر بهت اعتماد می کنه و خیالش ازت جمع تر میشه ...

قبلا بهش گفتم که قبل ازدواجمون با یکی بودم و کات کردیم و قبول کرد ولی خیلی کلی گفتم و با جزئیات نگفتم اصلا.. چون دوس پسرم یه عکس ازم داشت نمیدونم الان داره یان. اگه به نامزدم بگم حتما پیگیرش میشه و میترسم اون عکسمونو بفرسته خیلی بد میشه اینطوری..

به مامانم گفتم میگه کلا جواب نده و این سیمکارتو دربیار به نامزدت بگو این سیمکارت بابام بود و بهش پس ...

حساس نکن این موضوع رو،بلاک کن و بعد یه هفته یه سیم کارت جدید بخر به بهونه ی سرعت اینترنت و انترنت رایگان دیگ اونم بگو که قبلا برا مادرت بوده پسش دادی

اگه همسرت باشه و بلاک شده باشی میگه خوب همسرم بهم وفاداره تموم شد رفت  دوست پسر سابقت باشه ،از ...

اگه شماره های ناشناسو کلا مسدود کنم دیگه نمیتونه به شماره دیگه زنگ بزنه درسته؟

اگه همسرت باشه و بلاک شده باشی میگه خوب همسرم بهم وفاداره تموم شد رفت  دوست پسر سابقت باشه ،از ...

خب اگرم بخام سیمکارتمو عوض کنم اونوقت نامزدم شک نمیکنه؟ اگه خودش باشه که امتحانم کرده باشه و سیمکارتو بندازم دور اونوقت بدتر شک میکنه که چرا این کارو کرد..

خب اگرم بخام سیمکارتمو عوض کنم اونوقت نامزدم شک نمیکنه؟ اگه خودش باشه که امتحانم کرده باشه و سیمکارت ...

مگه نمیگی عقدی ؟ خب رسما زنش شدی دیگه قبل اینکه زنش بشی باید اینکارو مسکرد نه الان که

دعای برای سلامتی همه بیماران🌸