2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دوست پسر قبلیم بهم زنگ زد. من الان عقدم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 51 پست
شماره اشو میتونی بدی بزنم ببینم مشخصاتش شاید بالا اومد 

کجا بزنی شمارشو عزیزم؟؟ من که سیو کردم تو هیچ پیام رسانی هم نبود نه روبیکا نه ایتا نه ایمو نه واتساپ. تلگرام نداشتم ببینم 

مگه نمیگی عقدی ؟ خب رسما زنش شدی دیگه قبل اینکه زنش بشی باید اینکارو مسکرد نه الان که

آخه بعد عقد ماجرای دوس پسر داشتنمو بهش گفتم روبسته ☹️ حس میکنم برااون حساس شده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بعیده که این کارو بکنه مگر اینکه خیلی لات و بد ذات باشه هست؟

اون موقع که باهم بودیم بنظر خیلی ساده بود باز نمیدونم.. هرکاری از پسرا برمیاد من میترسم 😢

کجا بزنی شمارشو عزیزم؟؟ من که سیو کردم تو هیچ پیام رسانی هم نبود نه روبیکا نه ایتا نه ایمو نه واتساپ ...

یدونه مزاحم یاب دارم اشتراک گرفتم اکثر اوقات مشخصات میده گاهی هم نه 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
قبلا بهش گفتم که قبل ازدواجمون با یکی بودم و کات کردیم و قبول کرد ولی خیلی کلی گفتم و با جزئیات نگفت ...

به هر حال باید نامزدت قبول کنه که عکس دو نفره و در کل عکس داشتن توی یه رابطه یه چیز طبیعیه حالا چه تموم شده باشه چه در حال رابطه باشن ولی در کل باید با نامزدت منطقی صحبت کنی و بهش بگی طوری که دعوا رو نندازی یا همه چیو گردن تو نندازه چون واقعاً تو مقصر نیستی

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)
به مامانم گفتم میگه کلا جواب نده و این سیمکارتو دربیار به نامزدت بگو این سیمکارت بابام بود و بهش پس ...

ازتنطیمات تماس بزن محدودکردن تماس‌های بدون نام دیگه هرسیمکارتی که سیونداری بخوادزنگت بزنه نمیتونه

وای واقعا؟؟ درخواست دوستی بده خصوصی برات بفرستم ببینی اگه زحمتی نیس. مرسیی

باشه عزیزم امیدوارم بالا بیاد مشخصاتش

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
به هر حال باید نامزدت قبول کنه که عکس دو نفره و در کل عکس داشتن توی یه رابطه یه چیز طبیعیه حالا چه ت ...

اره این حرفت واقعا درسته ولی من نامزدم یکم زیادی تعصبیه همونو که بهش گفتم تامدتها ناراحت بود و میگف اگه چیز دیگه ای بفهمم هیچوقت نمیبخشمت 😢 من دلم نمیخاد دیگه اینو بفهمه واقعا رو ناموس حساسه

اینوروشن کن

اره باید این کارو کنم. اگه اینو روشن کنم دیگه لازم نیس سیمکارتمو بندازم دور؟؟ دیگه نگران مزاحمت دیگه ای نباشم؟؟ از پیام رسان هاهم نمیتونه دیگه مزاحم شه؟؟

اره این حرفت واقعا درسته ولی من نامزدم یکم زیادی تعصبیه همونو که بهش گفتم تامدتها ناراحت بود و میگف ...

راستش اینو بهت خواهرانه فقط بخاطر خودت میگم 

ببین من نمی‌دونم تا چه حدی به مشاور و روانشناس اعتقاد داری ولی بدون قبل از اینکه بخوای با همسرت بریزی یه سقف لازمه که بری پیش روانشناس درست و حسابی تا قشنگ باهاش صحبت کنید و اون شخص همه رفتارهای شما رو با هم بررسی می‌کنه و � زندگیتونو می‌تونه براتون پیش بینی کنه یعنی می‌تونه که بهتون بگه شما توی زندگیتون با همدیگه خوشبخت می‌شید یا نه و در کل خیلی چیز خوبیه و خیلی از عیوب و مشکلات قبل از  وجود اومدن پیشگیری می‌شه و به نظر من حتماً پشت گوش ننداز و چون که گفتی همسرت انقدر تعصبیه این می‌تونه یه عیب باشه که بعداً برات مشکل بشه یا اینکه ممکنه شکات یا بد دل بشه پس به خاطر همینم حتماً باید با یه مشاور قبل از ازدواج صحبت کنید هر دوتاتون

و این برای همه لازمه نه تنها شما

راستش اینو بهت خواهرانه فقط بخاطر خودت میگم  ببین من نمی‌دونم تا چه حدی به مشاور و روانشناس اع ...

عزیز دلم ممنونم اتفاقا خیلی به روانشناس و مشاور اعتقاد دارم و این حساسیت شوهرمو بعد عقد فهمیدم الان دوساله عقدیم و من همه رفتارهاشو میشناسم و راجبش تحقیق کردم همه چیزش واقعا بدون اغراق عالیه همممه اخلاقاش. فقط تنها نکته منفیش این زیادی حساس بودنشه که دلیلشم فهمیدم بخاطر خونوادشه که کلا اینطورین من خیلی درباره این موضوع باهاش بحث میکردم. اما بدتر میشد یبار تنها رفتم پیش یه روانشناس خوب و همه اینارو بهش گفتم همه اخلاقاشو گفتم و بهم گفتن که حساسیت ایشون یکم زیاده درسته ولی اون بیماری شکاک بودن رو نداره فقط کمی میزان حساسیتش زیاده احتمالا بخاطر وضعیت زندگیش و خونوادش که این به مرور بهتر میشه و شما باید اعتمادش رو کامل به دست بیارین.. و گفتن که خود نامزدم رو هم ببرم ولی هنوز جور نشده باهم بریم ولی گفت خیلی جای نگرانی نیس و من خیالم راحت شد 🥲

عزیز دلم ممنونم اتفاقا خیلی به روانشناس و مشاور اعتقاد دارم و این حساسیت شوهرمو بعد عقد فهمیدم الان ...

ولی حتما به حرفم گوش بده خیلی زود برید پیش یه مشاور خوب و کار بلد که تست ها مختلف ازتون بگیره و همه چیو خودش مشخص کنه 

به هرحال اونا بهتر می تونن کمکت کنن

و اینم از من بدون موضوعات مهم و اینجا مطرح نکن 

چون هرکس به نظری داره و ممکنه بعضی نظر ها درست نباشه و بدتر زندگیت خراب بشه