2777
2789

من علاقه زیادی به خرید قاب گوشی دارم و چون تایم زیادی گوشی دستم توجه زیادی به این موضوعات دارم 

( شاید برای شما حالا مسخره بیاد اما خب هرکس ی چیزی دوس داره   )

بعد تابستون یه قاب خوشگل فانتزی گرفتم بعد یکی ام سال پیش گرفته بودم که اون امروز خراب شد به قسمتش و خب دیگه قابل انداختن نیست !

بخاطر همینم تصمیم گرفتم یه دونه قاب دیگه بگیرم که حداقل دوتا قاب داشته باشم 

بعد از اونجایی که پول توی کارت خودمه و خب خودم خرج میکنم مامانم اگه ببینه اینو گرفتم عصبی میشه و همش میخواد سر این چیز مسخره هرچی از دهنش دربیاد بهم بگه 😐💔

(  میگه چیه همش قاب می گیری و ... در صورتی که واقعا زیاد نمی گیرم !)

حالا با این وجود بنظر شما قابم و عوض کنم ؟

اگه مامانم گفت چرا عوض کردی و هرچی دلش خواست بهم گفت چی بگم بهش ؟؟؟؟؟

نگید دغدغه چه موضوعی و داری ! بالاخره اینم ی بخشی از زندگی 

اینم بگم ۱۷ سالمه!!!

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

فوقش میبینه چهارتا غر میزنه دگ

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

نمیدونم واقعا ،ولی این مدل تاپیک هارو که میبینم همش با خودم میگم باید خیلی مواظب باشم که از این مدل مامانا نباشم برای دخترم 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوقش میبینه چهارتا غر میزنه دگ

شما مامان منو نمی شناسی ماشالا همه چیو به به چیز کوچیک ربط میده تا یک ماه برام قیافه می گیره و باهام لج می کنه 😔

نمیدونم واقعا ،ولی این مدل تاپیک هارو که میبینم همش با خودم میگم باید خیلی مواظب باشم که از این مدل ...

واقعا مواظب باش ... منم به خودم میگم قطعا به مادر بهتری میشم برای بچم که سر این موضوع به این کوچیکی نگران و ناراحت نباشه :)

بگو خوبه گوشیم ضربه ببینه چند ده میلیون خرج سر دستت بذاره ؟یا با یه قاب جلوی ضرر رو بگیرم؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بگو خوبه گوشیم ضربه ببینه چند ده میلیون خرج سر دستت بذاره ؟یا با یه قاب جلوی ضرر رو بگیرم؟

مشکل این چون یه دونه قاب جدید تابستون گرفتم الان میگه چرا میخوای دوباره بگیری 

وگرنه این قابم خوبه 

فقط می‌خوام یکی دیگه ام برای تنووع داشته باشم 

مشکل این چون یه دونه قاب جدید تابستون گرفتم الان میگه چرا میخوای دوباره بگیری  وگرنه این قابم ...

دوسه روز اونو قایم کن جدیده رو ک گرفتی اون تابستونیه رو  ،رو کن😀

اینم بفرست واسش😂

https://uupload.ir/view/fpm_mezon-20231215-0001_yejj.mp4/

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چرا آخه بگیم این چه دغدغه ایه!!! اتفاقا دنیات قشنگه. من میگم بگیر چون خوشحالت میکنه‌مامانتم یکم اعتر ...

مادر من یه اخلاق بدی که داره اینه که یه موضوع خیلی کوچیکو به موضوعات دیگه که اصلاً مربوط نیست ربط میده و شروع می‌کنه داد و بیداد و تا یه مدت طولانی برام قیافه می‌گیره و باهام لج می‌کنه و محلم نمیده در کل با رفتاراش اذیتم می‌کنه اگه چیزی میل رفتارش نباشه یا ناراحت بشه

به خاطر همین از گرفتن هر چیز کوچیکی می‌ترسم که مبادا این رفتارو بخواد باهام کنه و ناراحتم کنه :)

بعدشم به خاطر این میگم به سطح دغدغم گیر ندید چون یه سریا دیدم توی تاپیکا میان میگن که تو چه سطح دغدغه‌ای داری و اینا به خاطر همینم میان تیکه می‌ندازن برای همین نوشتم

ممنون که تو درکم کردی عزیزم 🙃💜

آره خلاصه به خاطر همین هم الان واقعاً موندم بگیرم یا نه واقعاً چیزی که خوشحالم می‌کنه می‌ارزه به یه مدت غرغرو اذیت‌های مامانم یا نه

فعلا ازاونی که سالمه استفاده کن بعدا که اخلاقش سرجاشه لوس‌شو بگو قاب دوس دارم واینا میشه یکی بخرم اج ...

مادر من یه اخلاق بدی که داره اینه که یه موضوع خیلی کوچیکو به موضوعات دیگه که اصلاً مربوط نیست ربط میده و شروع می‌کنه داد و بیداد و تا یه مدت طولانی برام قیافه می‌گیره و باهام لج می‌کنه و محلم نمیده در کل با رفتاراش اذیتم می‌کنه اگه چیزی میل رفتارش نباشه یا ناراحت بشه

به خاطر همین از گرفتن هر چیز کوچیکی می‌ترسم که مبادا این رفتارو بخواد باهام کنه و ناراحتم کنه :)

به خاطر همینم چه زمانی که خوشحال باشه چه ناراحت اصلاً لوس کردن و اینا روش جواب نمیده در هر شرایطی اخلاقش همینه

دوسه روز اونو قایم کن جدیده رو ک گرفتی اون تابستونیه رو  ،رو کن😀 اینم بفرست واسش😂 https:// ...

این ویدیو عالی بود 😂💜

می‌دونی در هر صورت این قابرم بگیرم می‌خوام بندازم نمیشه بگیرم بندازم یه گوشه و در هر صورت می‌بینه و چه الان ببینه چه �د ماه دیگه به هر حال غر خودشو می‌زنه

مادر من یه اخلاق بدی که داره اینه که یه موضوع خیلی کوچیکو به موضوعات دیگه که اصلاً مربوط نیست ربط می ...

عزییییزم😍💖 من نمیدونم روحیه ت چجوریه.مثلا من موقع هایی که مامانم از چیزی ناراحت میشد و هی میگفت زیاد ناراحت نمیشدم.درواقع وانمود میکردم ناراحتم اما نبودم.اما خواهرم به معنای واقعی نابود میشد خودخوری میکرد و خیلی براش مهم بود.روحیه حساسی داره هنوزم

حالا شما ببین مثل کدوم یکی از ما هستی

اگه اون اعصاب خوردی کوتاه مدت روت زیاد تاثیر میذاره نگیر.البته اگه میتونی تا نزدیک های عید صبرکن بعدا بگیر و بگو سالی یه دونه گرفتم😉 اینجوری چیزی نمیگه

اینم بگم که اصلا غصه نخور.مامان ها اینجورین دیگه.بزرگتر شی اینا تموم میشه.

راستی من قابم برای ۳ سال پیشه.الان بهش دقت کردم😁

عزییییزم😍💖 من نمیدونم روحیه ت چجوریه.مثلا من موقع هایی که مامانم از چیزی ناراحت میشد و هی میگفت زی ...

اتفاقا حالا که گفتی خواهرتو دقیق می تونم بگم من مثل خواهرتم و به شدت ناراحت میشم بخصوص که بدجور دلم می شکنه با حرفاش واقعا ......

اتفاقا توی فکرم بود بگم مثلاً عیدی برای خودم اینو گرفتم حالا نمی‌دونم واقعا 

ببین برای من مسئله قاب نیست برای من مسئله اینه که چرا سر این چیز کوچیک که واقعاً به خودم مربوطه مامانم انقدر دخالت می‌کنه و اذیتم می‌کنه منم به خاطر همین کلاً دارم آزار می‌بینم