2777
2789
عنوان

دامادمون بیچاره مون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 37 پست
خواهرت نمیتونه انتقالی بگیره یا رفت وآمدکنه هرروز بچه هاروبزاره پیش مادرشوهرش

میگه اونا خیلی خوب از بچه ها مواظبت نمیگنن...قبلا گذاشته پیششون بچه هارو یکیشون خورده بود زمین ایناهم انگار نه انگار

خواهرم محل کارش اینجاست بهش انتقالی نمیدن که بره شهر خودشون ولی شوهرش میتونه انتقالی بگیره ولی اصلا ...

خواهرت از شوهرش بیشتر تقصیر داره این همه وا داده

دیگه با این وضعیت نباید عروسی میکرد تا شوهرش شرطش رو انجام بده...

بعدم بچه دار سده...

لونم دوتا

الانم میاد حاضر اماده میخوره...

چه بی مسئولیت هستن زن و شوهر

ولی خواهرت باید به شوهرش فشار میاورد

بچه ها رو مینداخت گردنش میگفت نمیتونم....

تا اونم جدی بگیره و اقدامی کنه الان شوهرش میبینه زن و بچش راحت بی خرج خودش میخورن و میرن و میان 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت اگه راضی نبود یه جوری شوهرشو حالی میکرد  به خواهرت بگو پیشنهاد بده شهر شما خونه بگیرن&n ...

شوهرش روزایی که خواهرم خونه ماست پیش پدر مادرشه...اوناهم خوشحالن که پسرشون پیششونه و کارها و خریداشون رو براشون انجام میده😐

مشکل اینه پدر و مادر من انقدرررر مظلومن که نمیتونن حتی غیر مستقیم به دامادمون بگن که ما واقعا اذیت میشیم...

میترسن بیان اینجا بعد دامادمون هر روز رفت و امد کنه و خدایی نکرده تصادفی چیزی کنه بندازن تقصیر ما

خواهرت راحته دیگه بشور بساب که نمیکنه پرستار مفت بچه که داره آشپز که داره  آخر هفته هام میره پیش شوهرش خوش گذرونی 

خواهرت میره سرکار حقوقش میره تو جیبش اونوقت سختی شو خانواده ببینن 

مادرت هم دلش می‌خواد ی مسافرت بره دورهمی بره شما میخوای درس بخونی آرامش داشته باشی چه وضعشه خدایی 

خواهرت راحته دیگه بشور بساب که نمیکنه پرستار مفت بچه که داره آشپز که داره  آخر هفته هام می ...

این دوتا اصلا نباید باهم ازدواج میکردن...

تنها شرطی که خواهرم برای ازدواجشون داشت همین بود که اونم انجام نداد...

خاهرم الان اصلا از شرایطش راضی نیست فقط هفته ای دو روز خونه خودشه اصلا انگیزه ای برای زندگی نداره کلا خیلی افسرده شدع

این دوتا اصلا نباید باهم ازدواج میکردن... تنها شرطی که خواهرم برای ازدواجشون داشت همین بود که اونم ...

خب دیگه دود اشتباهش تو چشم بقیه که نیاید بره از کار بیاد بیرون اگه تونست تو شهر محل زندگیش ی کار پیدا کنه 

بالاخره رودربایستی باید گذاشت کنار  به شهوهرش گفت 

آدم بچه خودش اذیت کنه عصبی میشه چه برسه به بچه کسه دیگه