2777
2789
عنوان

دامادمون بیچاره مون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه براش بده؟

آماده میاد میخوره،میریزه و میره،بدون اینکه از حقوقشون کم بشه

بنظرم خواهرت با شوهرش هم دستن،تو این گرونی،میان راحت میخورن و میرن،ب رو خودشونم نمیارن یا حداقل نقش بازی میکنن ک ما میخواااااایم خونه اینجا بخریم،نمیشه☹️

ایراد از خواهرتونه که بلد نیست زندگی و بچه هاشو مدیریت کنه و سربار شما شده یبار باید محکم و جدی باشه

دقیقاااااا شوهرش هر سال گولش میزنه که باشه دیگه امسال تحمل کن من میخام خونه بخرم و فلان...این احمق هم هرسال باور میکنع://

قوی نیست ،روی مادرش خیلی حساب کرده و زحمت انداخته روی شونه مادرش

چرا دیگه دو تا بچه رو‌میندازه تو جاده برو و بیا و زایمان کن و بچه داری و کار و ...... 

من بعد بچه کلا خونه نشین شدم 

همون یدونه که اوردم‌تو ناز فکرش  میکنم گریم میگیره

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خواهرم محل کارش اینجاست بهش انتقالی نمیدن که بره شهر خودشون ولی شوهرش میتونه انتقالی بگیره ولی اصلا ...

خب واجبه سرکار بره ؟ خواهرت باید درک کنه بگه دیگه نمیتونم یا استعفا بده یا شوهرشو راضی کنه 

متاسفم ولی باید بگم نه خواهرت نه شوهرش هیچکدوم درک ندارن 

فقط به فکر خودشون و پول دراوردنن

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
مگه براش بده؟ آماده میاد میخوره،میریزه و میره،بدون اینکه از حقوقشون کم بشه بنظرم خواهرت با شوهرش ه ...

دقیقا منم همین فکرو میکنم...ولی خوب خاهرم الان هفته ای دو روز خونع خودشه 

خدایی زندگی ای که هفته ای فقط دو روزشو خونه خودت یاشی به چه دردی میخوره:/

دقیقاااااا شوهرش هر سال گولش میزنه که باشه دیگه امسال تحمل کن من میخام خونه بخرم و فلان...این احمق ه ...

شما باید به خواهرتون اعتراض کنین داماد وقتی زنش پشتشه میاد به حرف شما کنه؟ اون که به نفعشه پرستار مفت و مجانی خرجی هم نداره زنش هم سرکار

خب واجبه سرکار بره ؟ خواهرت باید درک کنه بگه دیگه نمیتونم یا استعفا بده یا شوهرشو راضی کنه  مت ...

ادارشون با استعفاش موافقت نمیکنن 

خواهرمم ازین وضعیت راضی نیست 

مشکل شوهر خرشه که فقط به فکر خوشحال بودن خانواده خودشه

دقیقاااااا شوهرش هر سال گولش میزنه که باشه دیگه امسال تحمل کن من میخام خونه بخرم و فلان...این احمق ه ...

دیگه بعد از چهار سال گول خوردن نیست ،به اون در زدنه.. والا وگرنه کسی که درک داشته سال اول میگی گول سال بعد بگه خونه نمیگیری کارمو ول میکنم..نمیشه که همش شما رو بندازه تو زحمت 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
ادارشون با استعفاش موافقت نمیکنن  خواهرمم ازین وضعیت راضی نیست  مشکل شوهر خرشه که فقط به ...

خواهرت اگه راضی نبود یه جوری شوهرشو حالی میکرد 

به خواهرت بگو پیشنهاد بده شهر شما خونه بگیرن 

دور روز آخر هفته شوهرش بیاد دنبالش برن خونه مادرشوهرش بمونن 

شوهرش هم تو طول هفته کنار پدر مادرش زندگی کنه 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید