2777
2789
عنوان

شرایط این خواستگار چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 31 پست
نباید بیان کنه باید نشون بده چه اصراریه با این  اقا ازدواج کنه؟ طرفدار ازدواج فامیلی نیستم اصلا ...

سنش ۲۸سالشه و تو فامیلاشون همه تا این سن چند سال هست که ازدواج کردن و بچه دارن و خودشم ازدواجیه خیلی

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنش ۲۸سالشه و تو فامیلاشون همه تا این سن چند سال هست که ازدواج کردن و بچه دارن و خودشم ازدواجیه خیلی

ببین یکم نصیحتش کن
دیر ازدواج کردن بهتر از ازدواج بد کردنه...
زندگی با پسری که وابسته مادره از هرچیزی سخت تره
من اولش گفتم محدودش رو مشخص کنه برای دخالت های مادر شوهر
اما خود شوهرشو چیکار کنه؟
مگه با شوهرشم قطع رابطه کنه!!
میدونی...
اینو به دختر دوست مادرتون بگین
این ازدواج براش پر از چالشه...پر از دخالت های بیجا...روابط خانودگی رو بهم میریزه
یا اپر بخواد فامیل رو برای خودش حفظ کنه
باید سکوت کنه و عذاب بکشه...
پس این ازدواج درست نیست
بقیه خواستگار هاشم که هیچی...
ادم باید عاقلانه تصمیم بگیره...
من بودم خواستگار هامو رد میکردم...
دو سال دیگه مجرد بمونه خیلی بهتره تا اینکه این دوسالو فقط حرص بخوره

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بچه ها من بهش گفتم غریبه ها هم ممکنه صد ایراد داشته باشند که تو ازشون بی خبری  حداقل اینا شرای ...

اشتباه میگین
این اقا یه عیب هایی داره که زندگی مشترک رو سخت میکنه
همه ما عیب داریم
اما بعضی عیب ها واقعااا محدوده زندگی مشترک رو به خطر میندازه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
ببین یکم نصیحتش کن دیر ازدواج کردن بهتر از ازدواج بد کردنه... زندگی با پسری که وابسته مادره از هرچیز ...

مرسی نظرتو گفتی عزیزم 

شوهر خودمم وابسته است ولی خب ما خونه هامون دورتره 

درک میکنم چی میگید عزیزم 

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
مرسی نظرتو گفتی عزیزم  شوهر خودمم وابسته است ولی خب ما خونه هامون دورتره  درک میکنم چی م ...

اینکه فامیلن این ماجرارو خیلیی سخت تر میکنه...

بچه ها من بهش گفتم غریبه ها هم ممکنه صد ایراد داشته باشند که تو ازشون بی خبری  حداقل اینا شرای ...

بهترین گزینه همین هست ازدواج فامیلی خیلیم خوبه از زرو بم هم خبر دارن اما غریبه ها پنهون کارن بعد ک میری زیر یه سقف همه چیشون رو میکنن

دختره باید گربه رو دم‌حجله بکشه.. باعشوه ودلبری از،شوهر دل ببره.. با زبون نرم با مادره دوست باشه...کم‌کم شوهرو‌جذب کنه. اونوقت اگر بگه ماست سیاهه. شوهرش فکر میکنه زنش درست میگه

پارسا پسرمامان😍

بستگی به خود دوستت داره اگه میتونه دخالت های عمه ش رو تحمل کنه یا اونقدر رو نفوذ مادرشوهر تو زندگیش حساس نیست خب فکر نمیکنم سختش بشه ولی بعید بدونم بشه مردی رو تحمل کرد که اولویتش نظر مادرش باشه!

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

انگار همه نظرشون منفیه  من تعجب میکنم از نظرات

عزیزم از من میشنوید شما نظری ندید بعدا اگه براش خواستگار خوب پیدا نشه میگه شما نذاشتید

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید