2777
2789
عنوان

میشه به این سوالم جواب بدید

62 بازدید | 8 پست

بنظرتون وقتی فردی عاشق جنس مخالف میشه و این عشق رو میخواد به ازدواج ختم کنه یعنی نیت بدی نداره میشه گفت این عشق رو خدا به دل اون فرد انداخته لب کلام عشق هایی که به دور از هوای نفسانی هستن چه یکطرفه چه دوطرفه کار خداست ؟

والا عشق تو هر دوتاشون یکیه

ولی یکی بگیره

یکی بگیر نیست

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

خیلی رمان میخونی

یا سنت خیلی کمه 

یا خیلی زیاد مذهبی هستی 

تاپیک عجیبی بود ، بنظرم فعلا توی ازدواج عجله نکنین

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه منظورت نشدم و جواب سوالم فکر نکنم این باشه  

ذات آدما فرق میکنه خب

یکی نه کلا ذاتش از ازدواج بدش میاد دنبال دوستیه

یکی اصلا نیتش ازدواجه دنبال دوستی نیس

ربطی به عشق نداره عشقشون یکیه

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

چه ربطی داشت به سوالم من سوال کردم ؟

قطعا سنت کمه ،اهل رویا پردازی هم ممکن باشی ولی در مورد مذهبی بودنت اونم زیاد مشخص نشد یا مدل جواب دادنت 

ریپلای نکن چون نمیخونم می‌دونم متوجه منظورم نمیشی چون هنوز اونقدر بزرگ نشدی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
قطعا سنت کمه ،اهل رویا پردازی هم ممکن باشی ولی در مورد مذهبی بودنت اونم زیاد مشخص نشد یا مدل جواب دا ...

خدا شفا بده من چی میپرسم تو چی میگی جواب بی ربط به سوال دادن نشانه دیگه نمیگم چی هست