2777
2789
عنوان

میخوام تو تاپیک انرژی مثبت باشه از خدای مهربون درخواست کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا یکاری کن هفته بعد خوشحال از بیمارستان بیایم بیرون....ای خدا تو رو به بزرگیت قسم میدم بچمو سالم بذارن تو بغلم و بهم بگن خانم بچه شما هیچ مشکلی نداره...خدایا تنهام نذار، الان به جز تو از دست هیچ کسی هیچ کاری ساخته نیست...

خدایا لطفا آرامشی بده که شب همه راحت خوابمون ببره مثل بچگیامون

بی فکر و بی دغدغه بی ترس و ناراحتی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خدایا لطفا آرامشی بده که شب همه راحت خوابمون ببره مثل بچگیامون بی فکر و بی دغدغه بی ترس و ناراحتی

چقد قشنگ حرف میزنی 😊

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

استارتر ممنونم

من هرشب این کارو تو ذهنم انجام میدم

نوشتنش حس بهتری داشت❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چقد قشنگ حرف میزنی 😊

عزیز دلم 😍🥺ممنونم 

خدایا یکاری کن هفته بعد خوشحال از بیمارستان بیایم بیرون....ای خدا تو رو به بزرگیت قسم میدم بچمو سالم ...

خدایا به دوست عزیزپون کمک کن از ته قلب میخوام ❤

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت