2777
2789
عنوان

میخوام تو تاپیک انرژی مثبت باشه از خدای مهربون درخواست کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 65 پست
الهی آمین خدایا من درگیر ریز ریز نعمت هاتم مات و مبهوت تشکیل کوچک ترین عناصر و سلول ها خدایا بعضی شب ...

منم هروقت به عظمت خلقت فکر میکنم

هروقت فکر میکنم من تو کشوری هستم که جزئی از قاره ای و قاره ای که جزئی از سیاره 

سیاره ای که تو یک کهکشان و کهکشانی که بخشی از بی شمار کهکشان هاست

وقتی از جز به کل میرم میگم نباید دنیامون و کوچیک کنیم

نباید درگیر روز مره باشیم باید یه اثری از ما تو خلقت بمونه 

به نظرم انسان بودن مهم ترین اثره

مهربان بودن و ساده عشق ورزیدن❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دلم میخواد مشکلم حل بشه یه نفس راحت بکشم بگم  آخییییییش تموم شد خدایا شکرت

من چند روز پیش خیلی سر یه مسئله کارم گیر بود تو فیلم یوزارسیف وقتی حضرت یوسف به زندانی گفت که آزاد شد به آمن هوتب بگه که حضرت یوسف رو آزاد کنن بعد فهمید اشتباه کرده و باید از خدا بخواد تلنگری بهم وارد شد چون من از این یکی و اون یکی درخواست پول میکردم اون شب گفتم خددددایا از خودت میخوام ازته دل حاجتم رو روا کن و بعد چند روز مشکل مالی جوری حل شد که ۳ ساله حل نمیشه خودمم باورم نشد الهی مشکل تو هم حل بشه بیای اینجا بنویسی آخیش از قدرت مطلق بخواه میشه حل نشه مشکلت

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا خودت میدونی کمکم کن فقط همین🥺

خدایا خودت صدای قلب دوستمون رو که حتی به زبون هم نمیاره بشنو چون ما فکر میکنم تو در آسمان ها هستی چون برای دعا سر به آسمان میبریم غافل از اینکه تو از درون به ما نگاه میکنی

منم هروقت به عظمت خلقت فکر میکنم هروقت فکر میکنم من تو کشوری هستم که جزئی از قاره ای و قاره ای که ج ...

من هر وقت فکر میکنم انگار به قعر چاهی میافتم شب ها تو تنهایی خیلی میترسم از عضمت جهان میترسم و از کوچکی خودم چه مسخره که به خودمان هم مغرور میشیم تنها چیزی که میبینم نور امید که از بیرون چاه میتابه که خدا دستات رو میگیره نگران نباش تو کوچیکی اون با عضمت ترینه

من هر وقت فکر میکنم انگار به قعر چاهی میافتم شب ها تو تنهایی خیلی میترسم از عضمت جهان میترسم و از کو ...

واقعا ما ادما چرا اصلا مغرور میشیم چرا انقد دربند دنیا میریم

تنها چیزی ک باعسلامت ارامش میشه همین یاد خداست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋