2777
2789
عنوان

میخوام تو تاپیک انرژی مثبت باشه از خدای مهربون درخواست کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا پورعباس رو از رو زمین بردار الهی امین😔

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
چه قشنگ ،از ته دلم گفتم الهی آمیییین

🥺😍 آمین برای خواسته هات

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

وااااای دقیقاااااااا اصلا دلم نمیخاد با اینکه می‌دونم همچنان حس دارم  ولی خب از چشم افتاده را ...

حالا من از چشمم هم نیوفتاده فقط  دیگه نمیتونم دعایی کنم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

خدایا در قلب ما امید جوانه بزنه همون طور که امید داریم صبح از خواب بیدار بشیم همون طور با ازمینان فراوان برای همه چیز امید داشته باشیم 

یادم میره بعضی وقت ها از خودت بخوام نه از بنده ت 

خدایا این روزا انقد ب همه گفتم دعام کنن دیگه روم نمیشه کسیو واسطه قرار بدم🖤خدایا ما با بدبختی ب هم رسیدیم 

حالا ک بزرگی کردی ما رو ب هم رسوندی بذار کنااار هم زندگی کنیم ! خدایا ازادش کن توروخداااا

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

ازخدامیخوام همه وخصوصا نی نی سایتی هاحاجت روابشن 

اینکه شوهرم سلامتیشو ب دست بیاره ودرکنارخانواده هامون زندگی خوبی داشته باشیم

اگه میشه برای سلامتی شوهرم محمد دعاکنید 

خداوند بحق بنده های عزیزش و هرکی ک دوس داره حاجت رواتون کنه♥️

♥️🧿💍

خدایا من میبینم

من دستی دارم که الان باهاش تایپ میکنم

پایی که قدمی در راه تو بردارم

مادر و پدری که صداشونو میشنوم

خدایا امشب خوشحال بودم

خدایا صدای خنده های برادرم و میشنوم

خواهرم کلاس اوله و درسش و خوب میفهمه

به راحتی نفس میکشم

دم و باز دم

من سلامتم شکرت

بابت نعمت هایی که برام عادی شده اما میدونم چقد بزرگه شکرت 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋