2777
2789
عنوان

من به دعاهای شمانی نی سایتی ها اعتقاد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 53 پست
صلوات فرستادم توهم دعا کن کار همسرم جور بشه بره سرکار. ۵۰ روزه خونس

عزیزم انشالله یه کار عالی براش درست بشه به زودی

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

خیلی به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم تو رو خدا واسه منم دعا کنین شوهرم یه کار خوب پیدا کنه خیلی ش ...

هی خدا اینهمه مردمت دارن سر پول دراوردن زجرمیکشن ودرنمیاد هیچ کلیم ضررمیخوره بهمون خودت دستمونو بگیرخدا

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله یه کار خیلی خوب براشون جور بشه به زودی 

مرسی عزیزم الهی که گره از کار شما هم باز بشه و همیشه سلامت باشین🥰🥰

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌱#   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌱# & ...

ممنون عزیزم ازخدا هرچی میخوای بهت بده

ممنون عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوایدبهش برسیدعزیزم

دعا میکنم که انشاالله فردا بهترین ها برات پیش بیاد و از ته دلت خوشحالی کنی .🤲🤲...

منم خیلی دعا کنید این روزها زندگیم آشفته شده هر روز کارم دعاست... انشاالله که دعای نی نی سایتی ها گره از مشکلات هممون باز کنه 🤲

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
 دعا میکنم که انشاالله فردا بهترین ها برات پیش بیاد و از ته دلت خوشحالی کنی .🤲🤲... منم خیلی ...

انشالله عزیزم انشالله شماام به خواستتون برسید به حق خانم فاطمه زهرا

خواهش میکنم کاری نکردم عزیزم دوستامو تگ میکنم تا دعاتون کنن @دختر_12     @mlita91 &n ...

مرسی. دعا میکنم براش. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@ملوسکتونم1  

@جان_و_جهانم  

@دردونمه  

@bibigolll  

@آرزوهام3  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏