2777
2789

میشه دعام کنید فردا ضرریهم زده نشه ممنون 

هرکی دعا کرد لایک کنه منم به حق حضرت فاطمه دعاش میکنم خود خانم گره اززندگیاتون بازکنه

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

الهی که فردا روز خیلی خوبی برات باشه 

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات صلوات فرستادم😊

الهی هیچ جای زندگیت ب مو نرسه

الهی توی قدم‌زدنات با عشقت ،نم بارون بیاد ن طوفان

الهی اون ستاره‌ای ک برای توعع،همیشه پرنور باشه،

الهی نامرد ازت دور شه ،جاش یکی بیاد ک،جاهای خالی زندگیت رو پر کنه

الهی لباس خوشبختی بپوشی،ن رخت بیماری.

الهی اگه اشکت اومد ،از ذوق باشه ن از دوری!

الهی هیچکی بدتُ نخاد،الهی هیچ‌جا کم نیاری

الهی همیشه بذر خوشبختی بکاری،

الهی نمونی تو خماری هیچ‌چیزی ک دوسش داری،!

الهی سرنوشتتو خدا بنویسه...

الهی هرکی با ماست از جنس خودمون باشه»

هرکیم از جنس ما نیست سرش گرم خودش باشه.....(الهی‌آمین)..

میشه برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین رفقا❤️

فرستادی لایک کن تا منم بفرستم مرسی🌹

چ خوب میشه ۴۰نفر صلوات بفرستن و لایک کنن❤️😊

امضام 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

حاجی من یه بار امتحان داشتم هیچی نخوندم به اینا گفتم امتحان و عالی دادم

دعاشون خیلی بگیره 

دمشون گرم💓

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

خیلی به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم تو رو خدا واسه منم دعا کنین شوهرم یه کار خوب پیدا کنه خیلی شرایط مالی مون بده الان نزدیگ ۳ ماهه بیکاره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
برات صلوات فرستادم😊 الهی هیچ جای زندگیت ب مو نرسه الهی توی قدم‌زدنات با عشقت ،نم بارون بیاد ن ...

سلام عزیزم خوبی تاپیکای قبلم شمارودیدم بودی ممنون که دعام کردی ضررمالی به منو همسزم نخوره انشالله به خواستتم برسی زود زود

حاجی من یه بار امتحان داشتم هیچی نخوندم به اینا گفتم امتحان و عالی دادم دعاشون خیلی بگیره  دم ...

اره من واقعا ایمان دارم بهشون قبلا ام برام دعا کردن وخیلی خوب شده برام

خیلی به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم تو رو خدا واسه منم دعا کنین شوهرم یه کار خوب پیدا کنه خیلی ش ...

انشالله یه کار خیلی خوب براشون جور بشه به زودی 

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

صلوات فرستادم توهم دعا کن کار همسرم جور بشه بره سرکار. ۵۰ روزه خونس

الهی به حق خانم فاطمه زهرا برکت وشغل خوب نصیب شوهرت شه عزیزم