2777
2789
عنوان

دعا کنید خواستگار عالی برام بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 71 پست
پدرت برا خاطر این کشور اینحوری شده😔 خدا خودش کمکش کنه💚

من دارم زجر میکشم خیلی دارم اذیت میشم همش داد میزنه همش من دستام میلرزه من خیلی جوونم کاش زودتر ازدواج کنمو و برم خونه ی خودم از خدا برام بخت خوش بخواین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم زجر میکشم خیلی دارم اذیت میشم همش داد میزنه همش من دستام میلرزه من خیلی جوونم کاش زودتر ازدو ...

میدونم گلم خدا بهت صبر بده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خارج منظورت خارج از کشوره؟!

آره جایی که 5 سالی یه بار هم نبینم بابامو خیلی پرخاشگر و عصبیه همش داااد میزنه خیلی سخته با همین ست کم کلی مریضی گرفتم بخاطر اعصابم که همش خورد میکنه این بابای بد و عصبانی همیشه این آدم عصبانی 

کارایی که بهت میگم انجام بده با اعتقاد و خلوص نیت

واسه اینکه سن ازدواجتو بفهمی یه انگشتر بدون نگین بر دار حالا طلا بود بهتر نبود عیب نداره بنداز ب یه زنجیر یا نخ ی لیوان تا نصفه آب کن حلقه رو ک انداختی ب زنجیر با دست راست لیوانو بگیر حلقه رو ببر تو لیوان ب طوری ک توی آب نره و خیس نباید شه خودت متوجه میشی ک ب طور غیر ارادی داره تکون میخوره و میچرخه تعداد دفعاتی که حلقه خورد ب لیوان بشمار سن ازدواجته 

واسه اینکه خاستگار برات بیاد این خیلی سخته باید دقت کنی و وقت بذاری روز جمعه رو انتخاب کن و توی گوگل سرچ کن ساعتهای قمر در عقرب روزی ک انتخاب کردی حتما باید جمعه باشه یه کاغذ تمیز بدون خط با یه خودکار استفاده نشده آبی ترجیحا برگه a4 باشه بهتره سوره احزاب بنویس و قبلش نیت کن و وضو بگیر و ب ساعتای نحس دقت کن مثلا هر ثانیه ای ک نحس بود صبر کن ننویس سوره خیلی طولانیه ولی باید دقت کنی ک ساعتای نحس ننویسی و وقتی نوشتی کاغذو لول کن بنداز تو ی کوزه سفالی کوچیک و کوزه رو بکن تو پلاستیک زباله ای یا دورش لباس تمیز خودتو بپیچ طوری کن تاریک باشه و اصلا و ابدا ب کسی نگو ک اینکارو انجام دادی و کسی نفهمه خاستگارات زیاد میشن ولی خب باید صبر کنی و کاغذ و کوزه رو برنداری و همچنان ب کسی نگی اینم من شنیدم ولی انجام ندادم اگر پایین همون کاغذ اسم خودت مامانت و شخصی ک مدنظرته و مامانش بنویسی اون میاد خاستگاری نمیدونم این واقعی بوده یا نه ولی خب کوزه رو دقیق انجام بده واقعیه

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

سلام عزیزدلم ایشلا هر چیزی که به صلاحت باشه اتفاق بیوفته:).. ولی هیچ وقت بخاطر فرار از خونه به ی آد ...

آره میترسم بابام جونمو بگیره اصلا به خونه بخت نرسم اما حواسمو شش دانگ جمع میکنم که از چاله درنیامد بیوفتم تو چاه خدا خودش برام بسازه خدا میدونه با این همه مشکلات هیچ وقت دوست پسر نداشتم و نخواهم داشت اهل حلال و حروم هستم دست نامحرم نخورده بهم هیچ وقت انشاالله خدا نگاهمون کنه خواهر قشنگم انشاالله خوشبختی برای همه دخترا همه دخترای مجرد همه کسایی که در آرزوی ازدواج خوب هستن

ممنونم که برام دعا میکنین انشاالله اجابت بشه 

انشاءالله

اگه تونستی نماز استغاثه حضرت زهرا بخون و نذر نمک بده

حضرت فاطمه خیلی بخشنده و مهربانه

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

آره میترسم بابام جونمو بگیره اصلا به خونه بخت نرسم اما حواسمو شش دانگ جمع میکنم که از چاله درنیامد ب ...

ایشلا موفق و عاقبت بخیر بشی قشنگم خدا کمکت کنه زود ی نفر ی آدم درست بیاد تو زندگیت دعا میکنم برات:)

کارایی که بهت میگم انجام بده با اعتقاد و خلوص نیت واسه اینکه سن ازدواجتو بفهمی یه انگشتر بدون نگین ...

من هیچ کس مد نظرم نیست نمیشه مستقیم به خدا بگم خدایا بهم یه شوهر عالی بده بیاد منو برداره ببره خونه خودم که انقدر اذیت نشم خدا هم مستجاب کنه 

ایشلا موفق و عاقبت بخیر بشی قشنگم خدا کمکت کنه زود ی نفر ی آدم درست بیاد تو زندگیت دعا میکنم برات:)

خیلی ممنونم از شما برام دعا کنید دوستان لطفا هر کس اومد تو این تاپیک برام از ته دلش خوبی خوشی خوشبختی بخواد خیلی سخته

من هیچ کس مد نظرم نیست نمیشه مستقیم به خدا بگم خدایا بهم یه شوهر عالی بده بیاد منو برداره ببره خونه ...

عزیزم ایشالا ک میشه کارایی بهت گفتم انجام بده

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

انشاءالله اگه تونستی نماز استغاثه حضرت زهرا بخون و نذر نمک بده حضرت فاطمه خیلی بخشنده و مهربانه

یا فاطمة زهرا یه شوهر عالی گیرم بیاد خوشبختم کنه مثل بچگیم فقط بخندم و خوشحال باشم مردم مواظبم باشه پناه و تکیه گاهم باشه برام دعا کنید