پدرم جانباز اعصاب و روان هست خیلی رفتاراش عجیب و غریبه همش داد میزنه قبلا زده دماغمون شکسته مادرمون هم زده قبلا خیلی پرخاشگر هر روز باهام دعوا میکنه رفتاراش عجیبه خیلی ازش میترسم خیلی میترسم تورو خدا از ته دل از خدا بخواین یه خواستگار عالی برام بیاد که انقدر همه چیز تموم باشه نتونم نه بگم نه خودم نه خانوادگی تورو خدا دعام کنید انقدر اعصابم خورد شده ضعیف شده تو این زندگی دستام مدام میلرزه خیلی شرایطم سخته خیییلی دلم خونه دلم میخواد سر و سامون بگیرم برم خونه خودم خانم خونه خودم بشم تو را به خدا قسم دعام کنید خیلی احتیاج دارم به دعای از ته دلتون برای خوشبختیم که به زودی عروس بشم و بیام تاپیک عروس شدنمون بزنم اینجا دعا کنید خواهرا به مادرتون پدرتون بگین به من دعا کنن به بچه هاتون بگین دعام کنن کوچیکت بیگناهم خدا صداشون میشنوه منم عجابت میشم یه ازدواج عالی و خلاص شدن از این همه رنج و زجر دلم میخواد
چشم عزیزم الهی بهترین یار گیرت بیاد همه جوره هواتو داشته باشه و از ته دل بخندی آرامش داشته باشی خوش ...
ممنون. 💐💐
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏