پدرم جانباز اعصاب و روان هست خیلی رفتاراش عجیب و غریبه همش داد میزنه قبلا زده دماغمون شکسته مادرمون هم زده قبلا خیلی پرخاشگر هر روز باهام دعوا میکنه رفتاراش عجیبه خیلی ازش میترسم خیلی میترسم تورو خدا از ته دل از خدا بخواین یه خواستگار عالی برام بیاد که انقدر همه چیز تموم باشه نتونم نه بگم نه خودم نه خانوادگی تورو خدا دعام کنید انقدر اعصابم خورد شده ضعیف شده تو این زندگی دستام مدام میلرزه خیلی شرایطم سخته خیییلی دلم خونه دلم میخواد سر و سامون بگیرم برم خونه خودم خانم خونه خودم بشم تو را به خدا قسم دعام کنید خیلی احتیاج دارم به دعای از ته دلتون برای خوشبختیم که به زودی عروس بشم و بیام تاپیک عروس شدنمون بزنم اینجا دعا کنید خواهرا به مادرتون پدرتون بگین به من دعا کنن به بچه هاتون بگین دعام کنن کوچیکت بیگناهم خدا صداشون میشنوه منم عجابت میشم یه ازدواج عالی و خلاص شدن از این همه رنج و زجر دلم میخواد
انشاالله یه خواستگاری عالی برات بیاد عروسی کنی خوشبخت بشی منم تو خونمون اصلا آرامش ندارم کمبود محبت ...
انشاالله خدا خودش برات بسازه شوهر عالی گیرت بیاد که آرامش و آسایش برات فراهم کنه پس تو شاید درک کنی من چی میکشم تو این زندگی لعنتی خیلی سخته خدا کجاست؟ خدا کجاست؟
با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق