2777
2789

توروخدا شماتتم نکنین 

فقط راه حل بدیم 

حالم خیلی بده 

نمیخوام شوهرمو اصلا دوس ندارم 

از همه نظر خوبه 

من ولش کردم گریه کرد ب پای خونوادم افتاد 

بدون من نمیتونه دلم براش آتیشه 

خسته شدم اینقد نقش بازی کردم چیکار کنم 😭 باهاش بد میکنم قلبم آتیش میگیره اون لایق بد رفتاری نیس 

اصن گیجم چیکار کنم 

دل من مهم نیس ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف شوهرت

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

مگه دلت قبل ازدواج نمیدونست.

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

چرا ازدواج کردی؟ الانم با پا پس نزن با دست پیش بکش طلاق بگیر اونم زود فراموش میکنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز