2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

333 بازدید | 16 پست

من چهل سالمه زندگیم داستانه طولانیه که واقعا گفتنش برام سخته . مرور دردهایم همیشه حالمو خراب تر می‌کنه . امشب دلم گرفته . فقط یه سوال میپرسم ازتون . اگر جای من بودید ناراحت میشدید یا من خیلی سخت میگیرم ؟ 

امروز همسرم میخواست با دوستش بره استخر اومد پسرمم رو برداشت و رفتن سه ساعت بعد نگران شدم زنگ زدم گفتن داریم میایم . اومدن و گفتن اصلا استخر نرفتن رفتن زن دوستش رو برداشتن و اونم براشون ساندویچ درست کرده و رفتن با ماشین دور زدن . البته پسرم میگه رفتیم دور دور همسرم میگه رفتیم پیش یه دکتر سنتی . من توی این شهر غریبم خیلی تنها و بی کسم جایی هم با شوهرم نمی‌رم شاید سالی دو بار بریم مثلاً خرید خونه ینی تهه گردشمون اینه . دلم گرفت . ینی چرا به ذهنش نرسیده برم خانومم رو هم بردارم ؟؟ اصلا گیرم الکیه یا نه؟؟ دلم نمی‌خواد چیزی بگم ینی واقعیت توانه گفتن ندارم ولی اینم شده بهانه ی حاله خرابه امشبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت بشی  منم دلم کرفته امشب دلم تنگ شده واسه دوران مجردی و خونه بابام😭

من از دوران مجردیم خیلی گذشته این ازدواج دوممه ولی غربت نابودم می‌کنه خیلی اینجا بی کسم . 

من از دوران مجردین خیلی گذشته این ازدواج دوممه ولی غربت نابودم می‌کنه خیلی اینجا بی کسم . 

منم دورم از خانواده م از دوستانم 

فرسنگ ها دورم 

تنهام تو این شهر هیشکیو ندارم

لایک نکن دوست عزیز !                                             

اره می فهممت

حق داری

منم امشب داغونم

همسرم کار داره درگیره هنوز خونه نیومده

منم تنها نیستم بچه ها هستن

ولی حالم بده خیلی

از جای دیگه دلگیرم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

منم دورم از خانواده م از دوستانم  فرسنگ ها دورم  تنهام تو این شهر هیشکیو ندارم

غربت کشنده ست . شاید باورت نشه پسر دومم رو وقتی میخواستم زایمان کنم نصف شب دردم گرفت از خواب بلند نشد منو ببره خودم نشستم پشته رل رفتم . یک هفته اونجا با شکم پاره تنها بودم . حتی گرسنه بودم برام غذا نیاورد خودم با سوند راه افتادم رفتم خیابون برای خودم کمپوت خریدم 

اره می فهممت حق داری منم امشب داغونم همسرم کار داره درگیره هنوز خونه نیومده منم تنها نیستم بچه ه ...

اگه دردهامو بگم به حالم زار میزنی . دلگیری های اینطوری رو جدی نگیر . اگر خدا رو شکر کنی آروم میشی 

اگه دردهامو بگم به حالم زار میزنی . دلگیری های اینطوری رو جدی نگیر . اگر خدا رو شکر کنی آروم میشی&nb ...

نه مشکل من اینا نیست

دردم کم نیست

حال گفتنشو ندارم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

غربت کشنده ست . شاید باورت نشه پسر دومن رو وقتی میخواستم زایمان کنم نصف شب دردم گرفت از خواب بلند نش ...

بمیرم برات 

نمیدونم چی بگم ولی بابت قوی بودنت بهت افرین میگم

شوهرتم لیاقتتو نداره خدا جوابشو بده

لایک نکن دوست عزیز !                                             

خدا کاش کنار درد صبر هم بهمون بده . خدا کمکت کنه 🌺

قربونت برم❤

بمیرم برات  نمیدونم چی بگم ولی بابت قوی بودنت بهت افرین میگم شوهرتم لیاقتتو نداره خدا جوابشو ...

خدا نکنه عزیزم . ممنونم . به دوستم میگفتم آنچه مرا نکشد قوی ترم میکند . واقعا قوی شدم توی این دنیا .