2777
2789
عنوان

کانون زبان ایران

175 بازدید | 9 پست

بچه ها کسی زبان آموز این موسسه هستش؟

راضی هستید؟

من شنیدم  خیلی مکالمه کار نمیشه بیشتر تمرکزشون روی گرامره واقعا همینطوره؟

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
من سالها پیش رفتم و دوره را تمام کردم. اون زمان مکالمه خیلی کم کار میشد. گرامر خیلی کار می کردند.‌

برای تقویت مکالمه چیکار کردید؟

کلاس جدا رفتید؟

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا آخر کلاساشو رفتم فارغ التحصیل شدم

مکالمه بیشتر ترم های پایانی هستش

ولی واقعا تدریس اصولی و سخت گیرانه س

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من تا آخر کلاساشو رفتم فارغ التحصیل شدم مکالمه بیشتر ترم های پایانی هستش ولی واقعا تدریس اصولی و س ...

چند سال طول کشید تا فارق التحصیل شدید؟

من خیلی مکالمه برام مهمه چند نفر گفتن چندین ترم رفتن ولی مکالمشون خیلی پیشرفتی نداشته

شما از این لحاظ به مشکل بر نخوردید ؟ منظورم اینه که کلاس جدا نرفتید برای مکالمه 

برای تقویت مکالمه چیکار کردید؟ کلاس جدا رفتید؟

نه...گاهی خودم تمرین می کردم با بلند خوانی کتاب و همینطور با صحبت کردن جلوی اینه...بعد از مهاجرت هم چون گرامرم قوی بود، لغات زبادی بلد بودم و listening زیاد کار کرده بودم، در محیط دانشگاه که انگلیسی زبان بود، خیلی زود یادگرفتم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه...گاهی خودم تمرین می کردم با بلند خوانی کتاب و همینطور با صحبت کردن جلوی اینه...بعد از مهاجرت هم ...

ممنون  از راهنماییتون♥️

چند سال طول کشید تا فارق التحصیل شدید؟ من خیلی مکالمه برام مهمه چند نفر گفتن چندین ترم رفتن ولی مکا ...

از کلاس چهارم رفتم تا کلاس یازدهم😶‍🌫️

سه ترم آخر که advanced هستش  

کلاگرامر تموم میشه و تدریس نداره

فقط و فقط مکالمه س

من اون سه ترم خیلی راه افتادم

البته ترم های قبلشم مکالمه بود با سخت گیری

مثلا اگ فارسی میحرفیدیم، نمره کم میکردن

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)