2777
2789

ماه پنجم بارداری هستم و کل بدنم ورم کرده ، طوری که هر کس منو میبینه متوجه ورم میشه ، دکتر بهم اسپرین ۸۰ داده ، دو هفته هست که میخورم ولی تغییری نکرده ، چکار کنم زایمان زودرس نگیرم و بچم به موقع و سالم دنیا بیاد😭😭😭😭😭😭😭😭

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
برو پیش دکتر.شاید مسمومیت گرفتی

رفتم فقط اسپرین ۸۰ داد

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش دفع پروتئین حتما بده.

فشار خونتو مداوم چک کن.

قرصتو حتما بخور و ببین دکتر انوکسا یا هپارین تجویز میکنه یا ن.

ی سونو شریان رحمی هم بده.

توکل بخدا ک هیچی نیست

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اگر بهتر نشدی دوباره برو پیشش.ورم زیاد خطرناکه

اره ، خیلی نگرانم خیلی

ازمایش دفع پروتئین حتما بده. فشار خونتو مداوم چک کن. قرصتو حتما بخور و ببین دکتر انوکسا یا هپارین ...

نمیدونم چرا دکتر برام آزمایش دفع پروتئین ننوشت ، فقط یه اسپرین داد که دو هفته هیچ تغییری تو وضعیتم نکرده

نمیدونم چرا دکتر برام آزمایش دفع پروتئین ننوشت ، فقط یه اسپرین داد که دو هفته هیچ تغییری تو وضعیتم ن ...

حرکتش خوبه؟

فردا صبح حتما برو ی دکتر دیگه حتما

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

حرکتش خوبه؟ فردا صبح حتما برو ی دکتر دیگه حتما

خیلی زیاد احساس نمی‌کنم شاید در روز دو بار حرکتش رو بفهمم ، طبیعیه؟

نمیدونم چرا دکتر برام آزمایش دفع پروتئین ننوشت ، فقط یه اسپرین داد که دو هفته هیچ تغییری تو وضعیتم ن ...

منم ورمم زیاد بود ولی مشکل خاصی پیش نیومد دفع پروتئین هم نداشتم

نمک زیاد نخور اگر فشارت خوب باشه مشکلی نیست بعضیا زیاد ورم میکنن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

قبلا هم حرکتش کم بوده؟

چیز شیرین ک بخوری بازم همینجوریه؟

اول از همه ازمایش.

چک کردن فشار خون خیلی مهمه.

پیگیر باش خطرناکه.

الانم نگران نباش توکل کن ب خدا

منم ورمم زیاد بود ولی مشکل خاصی پیش نیومد دفع پروتئین هم نداشتم نمک زیاد نخور اگر فشارت خوب باشه مش ...

اخه همه میگن الان که ماه پنج هستی این همه ورم کردی احتمالا خیلی زود زایمان میکنی مثلا تو ماه هفت ، آخه خاله خودم همین مشکل براش پیش امد

قبلا هم حرکتش کم بوده؟ چیز شیرین ک بخوری بازم همینجوریه؟ اول از همه ازمایش. چک کردن فشار خون خیلی ...

تاره دو هفته هست که حرکاتش رو فهمیدم ،نمیدونم باید چطوری باشهدحرکاتش ، الان کمه یعنی؟

عزیزم تازه ۵ ماهته چه انتظاری داری

تکون اخرا مهمه الان زیاد حس نمیکنی

والا من نمیدونم چرا اینقدر بارداریو سخت میکنید برای خودتون وقتی دکتر میگه مشکلی نیست چرا خودتون اصرار دارین مشکلی هست

ایشالا به سلامتی و سر وقت فارغ شی

نگرانی و استرس سمه عزیزم 

روی سیستم عصبی بچه تاثیر میذاره 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
تاره دو هفته هست که حرکاتش رو فهمیدم ،نمیدونم باید چطوری باشهدحرکاتش ، الان کمه یعنی؟

خب پس هنوز اره خیلی کمه اگر الان میفهمی...این عادیه.

ولی حتما دکترتو عوض کن.

هروقتم سوال داشتی منو تگ کن.

فردا بری دکتر ها.

بگو ازمایش کامل بنویسه برات با دفع پروتئین.

فشارتم برو بیمارستان بگیر