2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم ، خانم های با تجربه لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 22 پست
قبلا هم حرکتش کم بوده؟ چیز شیرین ک بخوری بازم همینجوریه؟ اول از همه ازمایش. چک کردن فشار خون خیلی ...

شما که بیشتر بهش استرس دادی گلم

۵ ماه تکون زیاد حس نمیشه 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم تازه ۵ ماهته چه انتظاری داری تکون اخرا مهمه الان زیاد حس نمیکنی والا من نمیدونم چرا اینقدر ب ...

مممنونم،  والا بی تجربه هستم و نمیدونم دقیق چی به چیه ، آنقدر که اطرافیان این چند وقت بهم گفتن چقدر ورم داری و خطرناکه و این چیزا ترسیدم ، دکتر هم حتی تعجب کرد که چرا انقدر زود ورم کردم

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس هنوز اره خیلی کمه اگر الان میفهمی...این عادیه. ولی حتما دکترتو عوض کن. هروقتم سوال داشتی منو ...

خیلی خیلی ممنونم ، انشالله سلامت باشی

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
مممنونم،  والا بی تجربه هستم و نمیدونم دقیق چی به چیه ، آنقدر که اطرافیان این چند وقت بهم گفتن ...

ب هرحال ریسک نکن اصلا.

من با فشار بالا ورم داشتم پس حتما مواظب فشارت باش.

نمک و چیزای شور ممنوع

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ب هرحال ریسک نکن اصلا. من با فشار بالا ورم داشتم پس حتما مواظب فشارت باش. نمک و چیزای شور ممنوع

ممنونم

مممنونم،  والا بی تجربه هستم و نمیدونم دقیق چی به چیه ، آنقدر که اطرافیان این چند وقت بهم گفتن ...

فقط به حرف دکترت اطمینان کن اون علمشو داره درس خونده و مطمئنا تجربش خیلی خیلی بیشتر از مادر و خاله و مادر بزرگا شماست اطرافیان از تجربیات خودشون میگن ولی وضعیت بدن هر کسی مختص به خودشه و چون یکی مشکل داشته قرار نیست شما هم داشته باشی

ارامش تو بارداری باعث ارام و سالم بودن بچه بعد از زایمانه این یادت باشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
فقط به حرف دکترت اطمینان کن اون علمشو داره درس خونده و مطمئنا تجربش خیلی خیلی بیشتر از مادر و خاله و ...

مممنونم عزیزم از راهنمایی هاتون ، تنتون سالم و دلتون بی غم باسه انشالله