2777
2789
عنوان

برادر زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نرو خونشون.احتمالش زیاده که دلشون نمیخواد بری.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

من بودم میزدمش  

قربون خواهر زاده ها برم که عین بچه‌ی خود آدم میمونن

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

وااا چرا اخه اينجوري كردي

سن بلوغ و خريتهاش

دفعه بعد ب روي خودت نيار و دوباره بغلش كن

من برادرزادم اينجوريه تو جمع فاميل منو ببينه محل نميده فقط دست ميده حتي روبوسي نميكنه 

خاهرزادم هم ك ي بار مشكلاتي داشت مدتي حالش بد بود 

از اتاق هم بيرونم كرد داد هم زد

بيخيال سن شون كمه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عاشق صداقتت شدم  گفتی اینقدر کتکشون زدم بهم احترام میزارن😐😂

اره بخدا خیلی سرتق شدن اصلا احترام حالیشون نیست

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
نه خب چیزی نگفتم که بخواد قهر کنه خیلی صداش زدم و سعی کردم باهاش حرف بزنم ولی نه حرف زد نه چیزی گفت

عزیزم از بچه ۱۳ ساله که نمیشه انتظار داشت.اون تو سن بحرانیه.گاهی سرشار از انرژی و عشق گاهی سرشار از تنفر.اینا مثل هوای بهار مبمونن.من معلمم میدونم این چیزا طبیعیه.یه وقت میبینی با همه دعوا دارن

منم خیلی تفاوت سنیم زیاد نیست از وقتی یادمه عمه شدم ولی یه لحظه خیلی ناراحت شدم حس کردم خیلی بی کسم پدر و مادرم سنشون زیاده خداحفظشون کنه دلم ریخت خیلی ترسیدم از نبودنشون