2777
2789
عنوان

برادر زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 61 پست

فکر کنم به خاطر سنشه من فقط یه دونه خواهرزاده دارم اونم ۱۳ سالشه قبلنا اونقدر مشتاق بود که مثلا باهام حرف بزنه باهام بازی کنه یا میرفتم خونه شون از ذوق جیغ میکشید ولی الان نه بیشتر سرگرم مدرسه و کلاساشو و دوستاشه

حتی دیروز مریض شده بود امروز زنگ زدم حالشو بپرسم گفت حرف نمیزنم حوصله ندارم😅

منم دیگه زیاد سمتش نمیرم چون داره بزرگ میشه و باید به خواسته هاش احترام گذاشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکردم که اومدم از شما بپرسم که چجوری رفتار کنم کار درست رو انجام بدم

منظورم این بود که شاید از شما ناراحت نبوده و شما دلگیر نباشید اینقدر تو زندگی مشکلات هست که آدمارو ناخواسته درگیر می‌کنه منم یه پسر 13ساله دارم یه وقتایی یه جوری رفتار می‌کنه که خودم شاخ در میارم اما هیچ منظوری نداره و اقتضای سنشه 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
مطمین باش احتمال خیلی زیاد حوصله نداشته و چیزی شده بوده  توم دفعه بعد دیدی فقط سلام کن و حرفی ...

برای امضات کوثر خوندم💚🌺

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

۲۴ سالته .برادرزاده ات همیشه باهات گرم بود ولی امروز محلت نداده بعد به ذهنت نرسید ازاش بپرسی چرا؟باه ...

پرسیدم اتفاقا گفتم چیشده چرا بی‌حالی مریضی یا خسته ای هیچی نگفتم دوستان گفتن از مادرش میپرسیدی گفتن به مادرش چیزی نگفتم

۲۴ سالته .برادرزاده ات همیشه باهات گرم بود ولی امروز محلت نداده بعد به ذهنت نرسید ازاش بپرسی چرا؟باه ...

پرسیدم اتفاقا گفتم چیشده چرا بی‌حالی مریضی یا خسته ای هیچی نگفت دوستان گفتن از مادرش میپرسیدی گفتن به مادرش چیزی نگفتم

خواهرزاده منم همینه والا

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
پرسیدم اتفاقا گفتم چیشده چرا بی‌حالی مریضی یا خسته ای هیچی نگفتم دوستان گفتن از مادرش میپرسیدی گفتن ...

خوب کردی به مادرش چیزی نگفتی.بازم پیگیر باش دفعه بعدم بشین باهاش مثل قبل صمیمی حرف بزن ببین مشکلش چیه.ما که نباید سرمون رو ،روی سر بچه ها بذاریم اونا قدرت تجزیه و تحلیلشون کمه .