سلام دوستان من یک پسر سی ساله هستم خانمی که من دوسش دارم ده سال ازم کوچیکتره و اتفاقی اشنا شدیم سوال های لازم رو کردیم روزای اول و من قصدم این بود اگر بعد یکسال به مشکلی نخوردیم به طور کامل به خانواده و دوستام معرفیش کنم ما بعد یسری صحبتاها صمیم گرفتیم وارد رابطه بشیم و بنظر فرد مناسبی برای هم بودیم من قبل از ایشون هم دوست دخترایی داشتیم و هر کدوم به دلیلی یا میرفتن یا خیانت یا اذیت میکردن شرایط مالیم هم متوسط هست نیاز به پیشرفت دارم سعی میکنم باهاش مهربون و خوب باشم و گاهی وقتا هم از نظر جنسی هم فکر میکنم و رابطه هم جز چیزایی هست که برام مهمه و یعی کردم نشون بدم ادم گرم مجزای هستم ولی ایشون معذبه پیشم اونقدر به من ابراز علاقه نمیکنه من نوازشش میکنم که باهام راحتر باشی گاهی وقتا میگه دست نزن خوشم نمیاد و چند روز پیش پرسید که رابطه جنسی داشتم یا نه منم واقعیتو گفتم که با دوست دخترام داشتم و برام مهمه الانم بعد چند سال وارد رابطه شدم با این خانم و این نیاز داره بهم آسیب میزنه نیاز دارم که درکم کنه و حس ارامش بگیرم تا بتونم به کارام برسم گاهی اوقات بی خوابی دارم سر این موضوع و ارتباط فیزیکی برام مهم هست بهش هم توضیح دادم ولی مثل اینکه ایشون فقط بغل و بوس و در نظر گرفته بود و گفت من نمیتونم کاری انجام بدم بهش گفتم بهت زمان میدم باهام راحت شی بازم قبول نکرد میگه خودت برطرفش کن متوجه نمیشه حالم چجوریه و سر این موضوع ما درحال حاضر کات کردیم