2777
2789

سلام دوستان من یک پسر سی ساله هستم خانمی که من دوسش دارم ده سال ازم کوچیکتره و اتفاقی اشنا شدیم سوال های لازم رو کردیم روزای اول و من قصدم این بود اگر بعد یکسال به مشکلی نخوردیم به طور کامل به خانواده و دوستام معرفیش کنم ما بعد یسری صحبتاها صمیم گرفتیم وارد رابطه بشیم و بنظر فرد مناسبی برای هم بودیم من قبل از ایشون هم دوست دخترایی داشتیم و هر کدوم به دلیلی یا میرفتن یا خیانت یا اذیت میکردن  شرایط مالیم هم متوسط هست نیاز به پیشرفت دارم سعی میکنم باهاش مهربون و خوب باشم و گاهی وقتا هم از نظر جنسی هم فکر میکنم و رابطه هم جز چیزایی هست که برام مهمه و یعی کردم نشون بدم ادم گرم مجزای هستم ولی ایشون معذبه پیشم اونقدر به من ابراز علاقه نمیکنه من نوازشش میکنم که باهام راحتر باشی گاهی وقتا میگه دست نزن خوشم نمیاد و چند روز پیش پرسید که رابطه جنسی داشتم یا نه منم واقعیتو گفتم که با دوست دخترام داشتم و برام مهمه الانم بعد چند سال وارد رابطه شدم با این خانم و این نیاز داره بهم آسیب میزنه نیاز دارم که درکم کنه و حس ارامش بگیرم تا بتونم به کارام برسم گاهی اوقات بی خوابی دارم سر این موضوع و ارتباط فیزیکی برام مهم هست بهش هم توضیح دادم ولی مثل اینکه ایشون فقط بغل و بوس و در نظر گرفته بود و گفت من نمیتونم کاری انجام بدم بهش گفتم بهت زمان میدم باهام راحت شی بازم قبول نکرد میگه خودت برطرفش کن متوجه نمیشه حالم چجوریه و سر این موضوع ما درحال حاضر کات کردیم 

درسته که ادما میرن توی رابطه که نیاز هایی که دارنو بر طرف کنن ولی اگه از اول بهت گفته نه و شماهم قبول کردی دیگه نباید سرش بحث داشته باشید

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید راجع به دوست دخترای قابلیت بگی.ب هیچ‌وجه.بگو دروغ گفتم خاستم کلاس بزارم.و نکته بعدی مطمئنش کن که برا ازدواج میخایین باهم باشین.حس میکنم خیلی دوستتون ندارع

درسته که ادما میرن توی رابطه که نیاز هایی که دارنو بر طرف کنن ولی اگه از اول بهت گفته نه و شماهم قبو ...

میخاستم قدم به قدم پیش برم و بعد وابستگی ارتباط داشته باشیم صحبتی درباره این مسائل نداشتیم تا اینکه خودش پرسید و واقعیتو گفتم

میخاستم قدم به قدم پیش برم و بعد وابستگی ارتباط داشته باشیم صحبتی درباره این مسائل نداشتیم تا اینکه ...

اونم سنش کمه و دختره باید این حسو بهش القا کنی که برای یکی دو روز نمیخوایش ایشون هنوز به شما اعتماد ندارن

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
اونم سنش کمه و دختره باید این حسو بهش القا کنی که برای یکی دو روز نمیخوایش ایشون هنوز به شما اعتماد ...

گفتم بهش که باهش هستم همیشه ولی میگه با ارتباط جنسی مخالفم