2777
2789

سلام خانوما من متاهلم خواهشا اگه کسی بلده بهم بگه خوشحال میشم ازاین سردرگمی راحت شم خیلی وقته شبا خواب کسی رو میبینم ک قبلا خیلی دوستش داشتم،و....ولی بناب دلایلی بیخیالش شدم الان هرشب خوابشو میبینیم اخه هرشب؟یادمم نمیاد ک دقیق چ خوابیه ولی انگار باهاش و باهاش زندگی میکنم و....خواستم بدونم کسی میدونه این ازچیه دلیلش میتونه،آین باشه ک بهم زیاد فکرمیکنه،؟؟البته من هرگز حاضر نیستم بااون آدم زندگی کنم وزندگیمودوست دارم خواهش میکنم اکه میدونید بگید

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم

به نظرم خواب شما تحلیل روانشناسی یونگی و فرویدی میتونه داشته باشه

این مسئله برای شما باز مونده و یا در زندگی مشترک یکجاهایی طرفتون شمارو تامین نمیکنه و این اومده تو ناخودآگاه تبدیل به خواب شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دیروز یکی از کاربرا هم همین اتفاق شما براش افتاده بود و به مدت چند ماه خواب یکیو میدیدکه اصلا بهش فکرم نمی‌کرده فکر میکرد حتما طرف دوسش داره و بهش فکر می‌کنه که این خوابشو میبینه آخرم طرف با یکی دیگه ازدواج کرد

نه بابادیدن  اون خواب براتو عادت شده هی ذهنت میره اون سمت خوابشومیبینی. خوابای ما همش چرته  ...

واقعابهش فکرنمیکنم نمیدونم چرا اینجوری میشه

به نظرم خواب شما تحلیل روانشناسی یونگی و فرویدی میتونه داشته باشه این مسئله برای شما باز مونده و یا ...

نمیدونم شاید ازاینم باشه اخه من خیلی تنهام 🥲🥲تا ۱۱شب تنها میمونم خونه.

نه دیروز یکی از کاربرا هم همین اتفاق شما براش افتاده بود و به مدت چند ماه خواب یکیو میدیدکه اصلا بهش ...

پس دلیلش چی میتونه باشه ک مداوم خوابش تکرار میشه

نمیدونم شاید ازاینم باشه اخه من خیلی تنهام 🥲🥲تا ۱۱شب تنها میمونم خونه.

پس بدان و آگاه باش که از همینه

با همسرت حرف بزن

و خواسته هاتو شفاف بهش بگو

اگر باید تا اونموقع بیرون باشه اوکی اما به عنوان جبران یا جایگزین یکار دیگه ای کنه

مثلا خودش از ساعت ۷شب به بعد هر ساعت باهات تماس بگیره و بهت دلگرمی بده در حد چند دقیقه

پس بدان و آگاه باش که از همینه با همسرت حرف بزن و خواسته هاتو شفاف بهش بگو اگر باید تا اونموقع بی ...

حرف زیاد زدم ولی میگه چیکار کنم همه همینطورن و کارمو ول کنم وازاین حرفا.....میگه سرم شلوغ مبشه گاهی زنگ میزنه ولی خب زنگ ب چ درد من میخوره 

حرف زیاد زدم ولی میگه چیکار کنم همه همینطورن و کارمو ول کنم وازاین حرفا.....میگه سرم شلوغ مبشه گاهی ...

وای چه جالب منم به شوهرم میگم میگه اره دیگه کارمو ول میکنم ولی در عمل تغییر خاصی نمیده

وای چه جالب منم به شوهرم میگم میگه اره دیگه کارمو ول میکنم ولی در عمل تغییر خاصی نمیده

ن این سوالی میپرسه ک چیکارکنم ول کنم؟ ولی آخه حتی جمعه ها رو هم تعطیل نمیکنه ک جایی بریم منم شهرغریبم اینجا هم کسیو ندارم وجایی رو نمیشناسم وگرنه خودم میرفتم بیرون با دوستامو...