2777
2789
عنوان

درامد

611 بازدید | 29 پست

سلام، میشه راهنماییم کنین؟ 

من یه مقدار پول دارم و میخوام یه کسب و کار کوچیک برای خودم راه بندازم، 16 سالمه و میخوام وسایل بگیرم و گردنبند و دستبندای ترند درست کنم، نه ازون دستبند و گردنبندایی که تو ذهنتونه، خیلی خوشگل تر و اکثرا هم همسنای خودم اینجور اکسسوری هارو دوست دارن🤧هم میخوام انلاین شاپ بزنم هم اشنا دارم که مغازه داره و بتونه واسم بفروشه فقط نمیدونم که واقعا اینکارو بکنم یا نه، احساس میکنم اخرش ضرر میکنم. 

همچنین نمیدونم به اون اشنامون چجوری بگم اینکارو واسم بکنه، بنظرتون به صورت عمده بهش بفروشم یا اینکه پورسانتی باشه؟ 

چقدره پولت؟ 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

این گردنبندا و.... خیلی فروش نداره. 

از من میشنوی پولتو خرج این لوازم نکن 

چقدر سرمایه داری؟؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درآمدش کمه 

من دوسال ازت کوچیکتره میخوام یوتوب و اینستا فعالیت کنم بدون چهره درآمدش خیلی خوبه به خصوص یوتوب 

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
پیج بزن مستقیم خودت بفروش از پینترست ایده بگیر کار ترندی و به روز خوب میفروشه عکس ساده و شیک بگیر ان ...

عکس گزاشتم از سبک کارم🤧 مخاطبش اکثرا نوجوونن، ایده هامم از پینترسته الان این عکسه هم از پینترست گرفتم

درآمدش کمه  من دوسال ازت کوچیکتره میخوام یوتوب و اینستا فعالیت کنم بدون چهره درآمدش خیلی خوبه ...

یوتیوب و اینا خیلی دردسر داره و خیلی پشتکار میخواد، من نمیتونم. موفق باشی

یوتیوب و اینا خیلی دردسر داره و خیلی پشتکار میخواد، من نمیتونم. موفق باشی

مرسی شما هم موفق باشید

منم هی کار امروز را به فردا ميندازم 

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
این گردنبندا و.... خیلی فروش نداره.  از من میشنوی پولتو خرج این لوازم نکن  چقدر سرمایه د ...

اره اما خب ایده دیگه ای به ذهنم نمیرسه واسه کسب درامد، عکس گذاشتم ببینین منظورم چیه🥲

اره اما خب ایده دیگه ای به ذهنم نمیرسه واسه کسب درامد، عکس گذاشتم ببینین منظورم چیه🥲

دیدم عزیزم 

کدوم شهری؟ 

منم دوران دبیرستان از همینا درست میکردم ولی خیلی فروش نداره مگه اینکه خییییلی صبور باشی. نمیگم ممکن نیست . سخته. 

میخوای درخواست بدی بیشتر صحبت کنیم؟ 

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️