2777
2789

اون وقت امام حسن مجتبی ع در مقابل دوربین ها از حادثه ی در و دیوار و مادر و محسن ظلمهایی که در حقشون شد میگفتند  😭😭😭

اون وقت غیرت مردم به جوش میامد و باعث میشد حضرت فاطمه زهرا تنهایی پا نشن برن در خونه ی به مشت نااهل رو بزنن اونم با بدن زخمی و پر از درد و رنج😭😭😭

یا صاحب الزمان اجرک الله آقا جان تسلیت🖤😭😭😭

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده ای نداشت الان هم گوشی هست و هرروز شاید ببینیم کشت و کشتار رو اما چه فایده؟بازم یه عده هستن ک ...

نه عزیزم اشتباه نکن اتفاقا همین رسانه باعث شد خیلی ها کمک کنند چه کمک مالی چه کمکهای نظامی و غیره . مردم بسیاری از کشور ها بلند شدن... 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃