2777
2789
عنوان

نمیدونم خونریزی سقطه یا پریود

266 بازدید | 23 پست

بچه ها... من دو ماهه اقدامم 

24ام که جمعه بود موعد پریودم بود... یکی دو روز قبلش لکه بینی در حد یکی دو قطره داشتم روز جمعه تقریبا از نزدیکای صبح خونریزیم شروع شد الان که دقت می کنم می بینم اصلا شبیه خونریزی پریود نیست چون اونقدرا شدید نیست بیشتر شدتش شبیه روزای آخر پریودیه و رنگشم قهوه ایه

من قبلا سابقه سقط داشتم و حس می کنم خونریزیم بیشتر شبیه سقطه ولی مگه ممکنه جنین انقدر کوچیک هم سقط بشه؟ 

میخوام فردا با دکترم تماس بگیرم باهاش صحبت کنم ولی خیلی استرس دارم و آروم نمی گیرم... می خواستم با شماهم صحبت کنم ببینم کسی تجربه شبیه به من داشته؟ 

ممنونم میشم راهنماییم کنید

سلام عزیزم

پریود منم تو ماه گذشته دقیقا همینجور بود البته من باردار یا تو اقدام‌نبودم ولی عجیب بود برام،ده روز کامل فقط لکه بینی مختصر داشتم مثل روزهای آخر پریودی بود همش

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باهمین چیزی،ک گفتین ماه بعدش بیبیم مثبت شد فک کنم لانه گزینی میگن

من شنیده بودم لانه گزینی خیلی خون کمی میاد تو بارداری قبلیم هم اصلا تجربه اش نکردم... ببخشید یه سوال دیگه هم می پرسم

خونریزی تون در حدی بود که به پد احتیاج پیدا کردی؟ 

من پد میذارم... ولی نه پد نوار بهداشتی با یه پد روزانه هم کارم راه میوفته اما اگر نذارم هم لباسم رو کثیف می کنه

اصلا تست ندادم چون دقیقا خونریزیم تو موعدم شروع شد  از دیشب تا حالاهم قطع شده با دکترم هم تم ...

اینجاهرکسی یه چیزمیگه بهتره بادکتر تماس بگیری اگه میخوای مطمئن شی وفکرمیکنم احتمال بهت بگن که یاباید منتظربمونی ببینی بیشترمیشه خونریزیت یانه واگرزیادنشد ازمایش بتاروباید انجام بدی