2777
2789

تو سایت هر روز یکی دونفر هستن ک میان میگن خیانت دیدن 

حتی وقتی میگن شوهرشون ادم جا افتاده ایه تو جامعه و اینا فقط میدونن خیانتکاره و سکوت کردن بخاطر بچه ها این سوال واسم پیش میاد ک ینی مردای دور برمم همینجورن و زناشون سکوت کردن؟

دیگه به هیچکس اعتماد ندارم

عاشق یکیم که اینقد بهش شک کردم ک بالاخره رفت و اخرم بعد۲ سال نفهمیدم خیانتکاره یانه ولی میگم هر روز هستن مردایی ک به ظاهر خوبنو دارن به زنشوننن خیانت میکنن منکه یه دوست بودم براش......

دیگه دوسندارم وارد رابطه بشم چه برسه ازدواج(:

دیگه دعایی برا برگشتنش نمیکنم

حس میکنم همه مردا خیانتکارن همه دروغگوان همههههههه

دارم دیوونه میشم اصلا(:

فک کنم تا اخر عمرم مجرد بمونم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز این نینی سایت ۹۹ دردصش نوشت ذهن مریص.اصا میای افسردگی میگیری. بد بین نباش

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧
خیانت خیلی زیاد شده منم مثل چشمام به شوهرم اعتماد داشتم و خیانت کرد بهم 

💔🤦🏻‍♀️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
خوب اون هایی که خیانت دیدن واسه درد و دل میان تعریف میکنن اون هایی که همسر خوب دارن که تعریف نمیکنن ...

حس میکنم این خوبام ظاهری خوبن

وای دقیقا 

امشب فهمیدم یکی از اشناهامون بعد از سی سال زندگی طلاق گرفتن زندگی عاشقانه ای هم داشتن به نظرم اومد مرده خیانت کرده بوده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

چی بگم امیدوارم همش الکی باشه

وای دقیقا  امشب فهمیدم یکی از اشناهامون بعد از سی سال زندگی طلاق گرفتن زندگی عاشقانه ای هم داش ...

هوفف

شک نکن ب اینکه ۹۹درصد مردا خیانتکارن..اون یک درصد هم فک کنم طبع سردی داشته باشن ک دست ب چنین کاری نز ...

لعنت بهشون

نه اینطورام نیس حالا نی نی سایت دروغ میگه این دادگاهای خانواده یا چیزای که اطرافمون میبینیم چی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من به خودم میگم قید ازدواجو بزنم با این وضع جامعه و خیانت

من به خودم میگم قید ازدواجو بزنم با این وضع جامعه و خیانت

منم میزنم(: