2777
2789
عنوان

خواستگارم دوتا تیک داره میشه خواهرانه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 42 پست

اگه واقعا از همه لحاظ بهم میخورید چرا به خاطر حرف مردم میخوای از دستش بدی

این مردم دهنشون در هرحالتی بسته نمیشه.

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه مشکلی دارید عزیزم 

من یک اختلال مغز و اعصاب مادرزادی دارم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خودش فهمیده سر این موضوع ردش کردم و اومده بریم باهم دکتر خداییش دوسش دارم ولی کلا میترسم نکنه بعدا ...

شما اصلا تو فرکانس درستی نیستی

خودت اعتراف کردی که همه خواستگارات مریض هستن!

بهتره از خودت بپرسی چی درون تو باعث شده که چنین افرادی همش جذبت بشن

بنظرم حس شمام نسبت به این اقا بیشتر دلسوزیه انگار...

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

شما اصلا تو فرکانس درستی نیستی خودت اعتراف کردی که همه خواستگارات مریض هستن! بهتره از خودت بپرسی چ ...

من یکبار تو عقد جدا شدم ولی باکره ام خیلی این موضوع اذیتم می‌کنه همش سر این موضوع چشمام گریونه خودمو ناخودآگاه کم میبینم خیلی تلاش کردم با دکتر ... ک خودمو درست کنم اما نتونستم فک کنم علتش این باشه و البته از ۱۵ سالگی همش تو تنش بزرگ شدم دعوا پدر و مادر...

باهاش رک صحبت کن . اگه راضی شد برید پیش دکتر  بنظرم درمان میشه

گفت میام قراره اول خودم دوشنبه برم دکتر صحبت کنم ببینم اصلا این چ‌بیماریه اگر قابل درمانه بهش بگم ادامه بدیم اگر نه ک ردش کنم