2777
2789
عنوان

خواستگارم دوتا تیک داره میشه خواهرانه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه لحاظه بهم میخوریم ولی تنها نگرانی من اینه ک بعدها از تیک هاش خجالت بکشم 

وقتی دست خودش نیست چرا باید خجالت بکشی بالاخره هرکی ی نقصی داره

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
بخدا نمی‌دونم بیماریه یا نه ولی پیش بابام نشسته بود خودشو سفت بغل کرده بود ک تیک شونشو نره جلو بابام ...

حتماااا برو درباره اش تحقیق کن

شاید ناشی از یک مشکل روحی باشه

یا یک بیماری جسمی است.

ببین ته دلت چی میگه بالاخره ادم خوشش اومده باشه معلومه. 

عجله هم نکن خوب فکراتو بکن اگر ازش خجالت میکشی یا خوشت نیومده همین الان رد کن 

با این اوصاف ردش کن!

این مسئله بهرحال کم چیزی نیست و اگر به دلت نیست ردش کن

بعدا میخوای بهش بگی تیک داری برو دکتر؟؟ اینطوری خب بدتره و ممکنه خجالت زده بشه و زمانی که یک مرد احساس ضعف کنه خواه ناخواه علاقشو از دست میده

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

حتماااا برو درباره اش تحقیق کن شاید ناشی از یک مشکل روحی باشه یا یک بیماری جسمی است. ببین ته دلت ...

آخه میدونی ناراحتی من از چیه تو خواستگارام این از همه بهتر بوده اینو ک رد کردم گفتم منتظر یه آدم بهتر میمونم باورت نمیشه بعد توسل ... یه خواستگار برام اومد پاش شل بود خیلی بهم ریختم همش خواستگارام مریضن

اممم ببین اگه به دلت نیس رد کن گاهی ما یکی به دلمون ننشسته ولی فک میکنیم به خاطر یه عیب ظاهری یا رفتاری هس در صورتی که دلمون راضی نیس و نمی دونه چطور بیان کنه ، من یه خاستگار فقیر داشتم و فک میکردم چون پسر خوبیه من الکی دارم بهانه میارم و فقیر بودن مهم نیس ولی بعد از رد کردنش و ازدواجم متوجه شدم فقط فقیر بودنش یه عیب ظاهری بوده که میتونستم بیان کنم که نمیخوامش و فهمیدم شخصیت کلی اون به من نمیخوره چون من خیلی رفتار های کودکانه و احساسی داشتم و اون خیلی منطقی برای همین کنارش دودل بودم و همه هم میگفتن پسر خوبیه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با این اوصاف ردش کن! این مسئله بهرحال کم چیزی نیست و اگر به دلت نیست ردش کن بعدا میخوای بهش بگی تی ...

خودش فهمیده سر این موضوع ردش کردم و اومده بریم باهم دکتر

خداییش دوسش دارم ولی کلا میترسم نکنه بعدا بدتر بشه یا خودم خجالت بکشم و نتونم تحمل کنم نگران این موضوع هستم

من که اهمیت نمیدم به تیک. 

البته من خودم هم سالم نیستم. 

شاید دخترهای سالم قبول نکنند. خودت تصمیم گیرنده ای. 

اگه از تیک هاش یا نگاه های مردم چون تو جامعه ما یک عده هستند که تا یک چیز غیر طبیعی ببینند خیره شند یا مسخره کنند، اگه از این ها ناراحت نمیشی قبول کن. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏