2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن گوسفند؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بفرمایید سوالتونو

هزینش چقدر میشه حدودا اگر بخوام کلاس ثبت نام کنم + هزینه وسایلش

و اینکه من تو نقاشی صفرم از لحاظ یادگرفتن ، علاقه دارم اما تا حالا نرفتم سراغش و رشته دانشگاهیمم سنگینه و مدام باید درس بخونم...

میخوام کلاسای اینو شرکت کنم که روحیم باز بشه که خسته نشم از درس خوندن

میشه با این شرایط یادش گرفت یا باید وقت زیاد بزاری؟

بپرس اگه بلد بودیم ج میدیم

هزینش چقدر میشه حدودا اگر بخوام کلاس ثبت نام کنم + هزینه وسایلش

و اینکه من تو نقاشی صفرم از لحاظ یادگرفتن ، علاقه دارم اما تا حالا نرفتم سراغش و رشته دانشگاهیمم سنگینه و مدام باید درس بخونم...

میخوام کلاسای اینو شرکت کنم که روحیم باز بشه که خسته نشم از درس خوندن

میشه با این شرایط یادش گرفت یا باید وقت زیاد بزاری؟

هزینش چقدر میشه حدودا اگر بخوام کلاس ثبت نام کنم + هزینه وسایلش و اینکه من تو نقاشی صفرم از لحاظ یا ...

هزینه وسایلش که والا خیلی گرون من تیوپ بزرگ خریدم رنکای اصلیم خریدم شد ۶۰ تومن پری سال هر تیوپیش اما شما اول بری کلاس بهت طراحی یاد میدن خود کلاسش فکر نکنم زیاد باشه دیگه شهر به شهر متفاوت دیگه وسایلشم تا زمانی که تو طراحی ارزون بعدش یکم گرون وسایل رنگ ببین نقاشی سا کلا هنر و و ورزش اتفاقا ذهن باز می‌کنه و کمکت می‌کنه تو پرستم موفق شدی اکه برنامه ریزی داشته باشی به جفتش می‌رسی عزیزم

هزینش چقدر میشه حدودا اگر بخوام کلاس ثبت نام کنم + هزینه وسایلش و اینکه من تو نقاشی صفرم از لحاظ یا ...

دختر من میره سیاه قلم ببین روز اول که نباید همه وسیله ها رو بگیری. به مرور استاد بهت میگه استاد دخترم هر ترم که میره جلو چند تا وسیله جدید میگه که فشار نیاد بهمون ترمی ۴۰۰میدیم بعد از یکسال چهره میکشه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

هزینه وسایلش که والا خیلی گرون من تیوپ بزرگ خریدم رنکای اصلیم خریدم شد ۶۰ تومن پارسال هر تیوپیش اما ...

یادتون هست هزینه کل وسایل چقدر شد 

میخوام دستم بیاد حدودش

مثلا ۲ ۳ میلیون کافیه؟

کلاس نقاشی خوب و حرفای ماهی ۱ تومن به بالاست 

رنگ هم پایین ترین کیفیت رنگ وستا هستش تیوپی  ۵۰ تومن

پوشش نداره و بعد رنگ گذاری مات میشه و روغنش زیاده

ولی رنگ وینزور (وینزور نیوتون)قیمتش تیوپی ۱۵۰ تومن پوشش خوبه و درخشندگی رنگش مناسب 

می تونید برای شروع رنگ های اصلی بگیرین

قلمو هم ماریس هست و پارس آرت و خرم قیمت های مختلف هستش

یادتون هست هزینه کل وسایل چقدر شد  میخوام دستم بیاد حدودش مثلا ۲ ۳ میلیون کافیه؟

ببین اگه اولاش باشی که فکر کنم طراحی یاد بدن بیشتر از ۲۰۰ یا ۳۰۰ نمیشه اما اکه وسایل رنگ روغن بخوای چون من یادم نیست میتونی تو دی جی کالا بزنی  رنکای اصلی و قلمو ها و تینر و پالت  

بودم بستگی به سایز و این که فکر نکنم پایه بوم بخوای مکه بعدا حرفه ای شی تو خونه کا رکنی که فکر‌کنم پایه بوم در نظر نگیریم همون حدود دو تومن باشه هزینه کلاسم حساب کن 

من خودم دو جلسه کلاس رفتم بعدش از یوتیوب دیدم

شهریه کلاس بستگی به جایی داره که ثبت نام می کنی 

وسایلش حداقل ۲ تومن

پیشرفت هم نمی کنی چون قبلش باید طراحی بلد باشی.