2777
2789

کباب و کوفته و دلمه و یه سری خورشت ها و قلقلی مال ایران نیستن مال خاورمیانن انقدر تو اینیستا به خارجی ها فحش ندید

یه لبنانی غذاهای ایرانی رو تست کرده بود نمره کم داده بود و گفته بود این کباب شبیه کباب لبنانییه ملت یه فحش هایی نوشته بودن که نگو اولا اینکه کباب خودش چیز وارداتیع ، بعدشم زور نیست که یکی از غذاهای ما خوشش بیاد اینهمه توهم و خود برتر بینی از کجا میاد؟

ψ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت به خودشون توهین میخواید به خارجیا توهین نکنن؟! همین اینجا که یه فضای کوچیکیه حاکی از این قضیست ، دیگه جاهای دیگه که بماند ...

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

*اینستا

مواقع این حرکت نیستم ولی همه دنیا رو غذاهاشون تعصب دارن

دیدم زیر پست اسپاگتی یکی گفت خوشش نمیاد و ایتالیاییا شستن پهنش کردن

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
نکنه افغانی هستی عزیزم؟

من توشهری زندگی میکنم که افغانی اصلا حق وورد بهش نداره ، بعدشم مگه تو کدوم قرا زندگی میکنی ؟ آزمایش ژنتیک دادی که انقدر مطمئنی این حرفی برتری صد سال پیش تو آلمان مطرح شد الان خود المانی میشنون خندشون میگیره،  نژاد برتر؟ ای کیو ایرانی ها میانگینش ۸۵ هستش یعنی لب مرز 

ψ ❤️

قطعا همینطوره هرکسی به این اصل باور نداشته باشه ایرانی نیست و قطعا خون های بيگانگان در رگ هاشه🌹

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دمت گرم چند وقتی بود اینجوری نخندیده بودم .

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
قطعا همینطوره هرکسی به این اصل باور نداشته باشه ایرانی نیست و قطعا خون های بيگانگان در رگ هاشه🌹

از کجا معلوم خودت خون بیگانه تو رگ هات نباشه؟ فعلا که نصف کلماتی که استفاده میکنی عربیه نژاد که بماند

ψ ❤️