2777
2789
عنوان

چند روز پیش ی تاپیکی میخوندم در مورد ترنس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 24111 بازدید | 80 پست
من ۲سال پیش بانک بودم .یه آقای بود صدا و تیپ خانمی داشت لباس مردونه بود مورد توجه خیلی ها قرار گرفته ...

صدای دخترونه بخاطره هورمونه

یا مشکل هورمونی داشتن و یا تحت هورمون تراپی برای تغییر جنسیت بودن

ترنس هیچ علائم ظاهری نداره

مثلا من هم صدام دخترونه ست هم اندامم و تا زمانی ک تحت هورمون تراپی قرار نگیرم ظاهرم دخترونه ست فقط روح و گرایشم پسرانه ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بارداری خطر سقط داشتم و استراحت مطلق بودم و مخصوصاً پروژسترون مصرف میکردم به مقدار زیاد ببین ...

آره دقیقا

قرص های هورمونی خیلی مضرن همین قرصای جلوگیری مثل ال دی خطر لخته شدن خون رو به همراه داره

هورمون چیزی نیس ک بخوای باهاش بازی کنی یا در موردش ریسک کنی

از طرفی اصلا هورمون زنانه من رفت بالا و صدام زنانه تر شد و اندامم هم ظریف تر این چ تاثیری تو گرایش روحی من داره؟

صدای دخترونه بخاطره هورمونه یا مشکل هورمونی داشتن و یا تحت هورمون تراپی برای تغییر جنسیت بودن ...

پس خود شخص تشخیص این اختلال تو وجود خودش تشخیص میدد یا اعلائم ظاهری هم دخیله چیز شگفت انگیزی بنظر میاد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
پس خود شخص تشخیص این اختلال تو وجود خودش تشخیص میدد یا اعلائم ظاهری هم دخیله چیز شگفت انگیزی بنظر می ...

خود شخص تشخیص نمیده

دوره ی یک الی دو ساله ای داره ک روانپزشک تایید کنه ترنس هستی

پدرت در میاد تا مجوز تغییر جنسیت بگیری

موی کوتاه دوست داره تو باشگاه همه رو می بره حتی بزرگ‌ترها اصلأ چند نفر که نیت بدی هم نداشتن گفتن ا ...

این چیزا دلیل نمیشه اصلا

لطفا به بچه تلقین نکنید اینا رو

اگر بدنش حالت مردونه داره ی آزمایش هورمونی بده احتمالا تستوسترون بدنش بالاست

اینک تو باشگاه همه رو میبره یا موی کوتاه دوست داره دلیل بر پسر بودنش نیست

خیلی دخترا انرژی مردانه شون بالاست ولی دلیل نمیشه پسر باشن

حتی ی سری دخترا به همجنس خودشون گرایش دارن و همجنسگرا هستن ولی بازم ترنس محسوب نمیشن

ترنس یعنی دختر شما میل داشته باشه به حامی بودن به تکیه گاه بودن به مرد بودن

از پسرا به عنوان سوژه ی عاطفی چندشش بشه و از دخترا خوشش بیاد

دقیقا یک مرد باشه تو جسم زن

تو رابطه ی جنسی بخواد نقش فاعل داشته باشه و..

به دخترتون همینجوری برچسب ترنس نزنید لطفا

خود شخص تشخیص نمیده دوره ی یک الی دو ساله ای داره ک روانپزشک تایید کنه ترنس هستی پدرت در میا ...

انوقت آدم خودش رو حساب روان درونی حس درمون دارد .یا حس تغیر جنسیت .چون خیلی از خانما از خانم بودنشون ناراضی هستن یا باز خیلی ها راضی هستن سئوال میکنم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
متوجه ی سوالت نشدم

انوقتی که قبول میکنه تغیر جنسیت بدد آیا از درون خودش قبول کرده خوشحاله که تغیر جسیت بده یا بعنوان درمان به خودش قبول میکنه که این عمل را انجام بده بهتره....

هورمون زنانه ک در جسم من هست و اگر زیاد بشه کلی عوارض داره میتونید در مورد عوارض پروژسترون زیاد تو گ ...

خب جسم روی روح هم اثر داره

در خانمهای معمولی که هورمونهای مردانه در بدنشون بالامیره یا اینکه هورمونها نرمالن ولی حساسیت بدنشون نسبت به اون اندک هورمون مردانه که تو بدن همه هست زیاد میشه خصلتهای رفتاری مردانه هم درشون تقویت میشه مثلا ضمخت رفتار کردن، ناز و ظرافت نداشتن

که وقتی هورمونها بالانس میشه به لحاظ خلقی هم تعدیل میشن

به هر حال امیدوارم بهترین اتفاقات براتون رقم بخوره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

انوقتی که قبول میکنه تغیر جنسیت بدد آیا از درون خودش قبول کرده خوشحاله که تغیر جسیت بده یا بعنوان در ...

وقتی ترنس باشی با گذر زمان بیش تر دلت میخواد تغییر جنسیت بدی چون هر چی زمان بیش تر میگذره بیش تر پسرونه تر میشی و صفات پسرونه پیدا میکنی

بنابراین کسی ک تغییر جنسیت میده انگار از زندان آزاد شده و خیلی خوشحاله