2777
2789
عنوان

چند روز پیش ی تاپیکی میخوندم در مورد ترنس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 24115 بازدید | 80 پست
تَراجِنسی یا ترنسکشوال (به انگلیسی: Transsexual ) افرادی هستند که هویت جنسیتی آن‌ها با جنسیت انتسابی هنگام تولدشان ناسازگار است و میل به انجام تغییرات دائمی در بدن برای رسیدن به صفات جنسی مورد انتظار خود با استفاده از کمک پزشکی مانند هورمون‌درمانی یا جراحی تطبیق جنسیت را دارند.
ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
من چند تا سوال از شما دارم  جنسیت افراد در همون لحظه لقاح مشخص شده و تمام.و تمام فرایند ها و ت ...

اولا اینک بنده نگفتم اسپرم تولید میکنم گفتم روح من مردانه ست در جسمی زنانه

و عرضم به حضورت ک اون زمانی ک من گرایش به دختر داشتم هنوز تو رسانه حرفی ازش زده نمیشد

من ۹ سال پیش فهمیدم جسم دخترا منو تحریک میکنه

دوما ترنس دلیل علمی هم داره از هفته ی شش بارداری ی سری هورمون هایی ک باید ترشح بشن نمیشن و این میشه ک فرد در دوران بلوغ به جسم دخترا ک همجنس خودش هست واکنش نشون میده ک اگر علمشو داشته باشید میتونم باهاتون علمی صحبت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل تغییر جنسیت هم از اون شوخی های نه چندان جالبه  بدن به این عظمت و پیچیدگی رو می‌خوان از اسا ...

کی گفته بدن نمیتونه تغییر کنه؟

من الان هورمون تستوسترون تزریق میکنم و همه ی عضلات و بدنم حجم میگیره و کلا استخوان بندیم تغییر میکنه

پسری هم ک دختر میشه پروژسترون تزریق میکنه و کل استخوان بندی و اندامش تغییر میکنه و زنونه میشه

بله پسری ک رحم نداره نمیتونه بچه دار شه ولی کسی ک این کار رو میکنه حتما تبدیل شدن به خود واقعیش براش مهم تر از بچه دار شدنه

تَراجِنسی یا ترنسکشوال (به انگلیسی: Transsexual ) افرادی هستند که هویت جنسیتی آن‌ها با جنسیت انتسابی ...

جالبه این کاربر ب من میگ تحت رسانه قرار گرفتی😂

آخه سال ۹۳ اصلا مود بود اینجور چیزا؟

من اون موقع ۱۳ سالم بود

ی سریا نمیخوان بپذیرن این مسئله واقعا هست و نمیدونم سودشون تو چیه ک قبول نکنن

البته ک من چ قبول کنن چ نکنن کار خودمو میکنم ولی خب خدا به راه راست هدایتشون کنه

یه سوال برام پیش اومده

نمیشه به جای این فرایند طاقت فرسای تغییر جنسیت که کلی سختی و هزینه و ناباروری داره

مثلا شما رو هورمون تراپی زنانه می کردن؟ یعنی هورمونهای زنانه تون رو تقویت می کردن تا گرایشاتتون اصلاح بشه؟ 

اینجوری در جسمتونم هم لازم نبود دست ببرن. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

جالبه این کاربر ب من میگ تحت رسانه قرار گرفتی😂 آخه سال ۹۳ اصلا مود بود اینجور چیزا؟ من اون ...

من نظر تحمیلی ندارم و در این مورد اطلاعات کافی ندارم ...و اصلان چیزی از خودم نگفتم 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
یه سوال برام پیش اومده نمیشه به جای این فرایند طاقت فرسای تغییر جنسیت که کلی سختی و هزینه و نابارور ...

هورمون زنانه ک در جسم من هست و اگر زیاد بشه کلی عوارض داره میتونید در مورد عوارض پروژسترون زیاد تو گوگل سرچ کنید

و اینک بالا بردن هورمون چ تاثیری تو گرایشات روحی داره؟

شما با هورمون زنامه ظرافت بدنت بالا میره ولی آیا بر روی روحی ک به حامی بودن گرایش داره کاربردی داره؟

یا مثلا گرایش به دخترا؟

اینجا عادت دارن درباره چیزی ک نمیدونن نظر بدن و راحت لِیبل بزنن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
شما رو نگفتم اون کاربری رو ک گفتم میگه تحت رسانه قرار گرفتی

آها برا من باز شد

اینجا عادت دارن درباره چیزی ک نمیدونن نظر بدن و راحت لِیبل بزنن  

از همه مهمتر اینک ی جمله یاد گرفتن فقط قرقره میکنن

اینک تحت رسانه قرار گرفتی😂

لامصب آخه سال ۹۳ من گوشی لمسی هم نداشتم رسانه کجا بود لعنتی😂😂😂

من ۲سال پیش بانک بودم .یه آقای بود صدا و تیپ خانمی داشت لباس مردونه بود مورد توجه خیلی ها قرار گرفته بود.

آیا ترنس بوده

خودت فکر می کنی چی باعث این وضعیتت شد ؟

نمیدونم

ولی هر چی بود لعنت بهش

خب من چکار کنم وقتی گرایش به دختر دارم؟

کلی هم چکاپ هورمونی دادم ک هورمونام اوکیه بنابریان حسم متاثر از مشکل هورمونی نیس

تازه خانوادمم بشدت دختر دوستن مخصوصا پدرم

من هیچ دلیلی برای پسر شدن ندارم واقعا

ولی هر چی بیش تر میگذره از بدنم بیش تر متنفر میشم حتی تو اینه به جسم خودم نگاه نمیکنم

البته دلیل علمیش میگ از هفته ی ششم بارداری ی هورمون هایی تو بدن مادر باید ترشح میشده ک نشده

ولی هر چی ک هست من واقعا اذیتم 

هورمون زنانه ک در جسم من هست و اگر زیاد بشه کلی عوارض داره میتونید در مورد عوارض پروژسترون زیاد تو گ ...

من تو بارداری خطر سقط داشتم و استراحت مطلق بودم و مخصوصاً پروژسترون مصرف میکردم به مقدار زیاد

ببین پروژسترون رو فقط برای حفظ جون بچه ت ارزش داره مصرف کنی بسکه عوارض جانبی داره