2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران یه خانمی بود نمیدونم الان باشه یا نه دختر رو تر گل ور گل میکرد میبرد تو بازار طلا فروشهای تهران اکثرا با سن خیلی بالاتر از خودشون ازدواج میکردن ولی خر پول خیلیییی

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
منم لایک کن ببینم با ۳۰ سال سن چه گلی به سرم بزنم

دیر نشده عزیزدلم 

من یکی از پسر عمو هام زن گرفت دختره نه تحصیل کرده بود نه پولدار نه زیبایی خاصی داشت تو ۳۳ سالش هم بود

خاله م دوست داشت از ایران بهر بخاطر همین ارزوهاشو می‌نوشت به خواستگاراش هم میگفت میخوام برم اینجا بمون نیستم! تازه پدر بزرگم اینا وضع مالی انچنان خوبی نداشتن بخوان خالمو بفرستن خارج. تو همین سنی که شما داری با یه پسر تو سن ۲۳سالگی تو دانشگاه اشنا شد پسره غیبش میزنه بعد ۷ سال پیداش میشه همه میگفتن مگه دیوونست بیاد تو رو بگیره!!!!ولی اومد پسره دو سال بزرگتر بود انقدر وضع مالیشون اوکی بودددد یه خونه ویلایی داشتن تو پاسداران مامانشم سال زیبایی داشت تو نیاوران اومدن خواستگاری مصادره پسره دو بار غش کرد که چرا پسرش عاشق خاله من شده!!نا امید نباش الان که ۳۰ سالگی ازدواج کردن عار نیست عزیزدلم خوشبخت بشی

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
26.بله پرستارم

موفق باشی عزیزدلم خیلی خوبه که مستقل شدی و درامد داری!

خب بابا ۲۶ که چیزی نیست هنوز وقت داری عزیزم ارزوهاتو بنویس کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخون خیلی بهت روحیه میده سعی کن ارزوهاتو کسی نفهمه شیک بگرد بیرون میری به خودت برس جاهایی برو که فکر میکنی حالتو خوب میکنه و اگه یه شخصی رو میخوای که همه چی تموم باشه برو پیست اسب سواری،سینما،گالری های هنری سعی کن خودتو علاقه مند به هنر نشون بدی دیدم که میگم نتیجه میده