2777
2789
عنوان

چکار کنم بچه ام شیرخشک بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قاشق بهش بده. خیلی سخته طول میکشه ولی دیگه چاره ای نیست. یا سرشیشه شو سوراخ بزرگ کن فشار بده بریز تو دهنش. باز قورت داد جددا تکرار کن. یا دراز کن فیلم بذار سرگرم شه بخوره. با قند شیرین کن یکم. اینا کارا ب ذهنم رسید. راستی زینکم بده بهش اشتهاش باز بشه یکم

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

من دخترم 11 ماهه بود ک دیگه شیر ندادم وقتی دلش شیر میخاست سینمو میخاست چن روز تو خاب شیشه دادم خورد کم کم عادت کرد از شیشه خورد فقط دیگه سینتو نده دلش شیر بخاد از شیشه میخوره

من دخترم 11 ماهه بود ک دیگه شیر ندادم وقتی دلش شیر میخاست سینمو میخاست چن روز تو خاب شیشه دادم خورد ...

سه روزه اصلا شیر خودم بهش نمیدم خیلی بهونه میگیره و گریه میکنه مثلا شب تا صبح دو بار به شیر میاد ولی شیر خشک نمیگیره فقط گریه میکنه دیگه مجبورم تکونش بدم خواب بره صبا بیدار میشه تا ظهر نه صبحانه میخوره نه شیرخشک کلافه شدم با اینکه میدونم گرسنه هست بازم نمیخوره دیگه از ظهر به بعد کم وبیش غذا میخوره ولی شیرخشک نمیگیره کاش قبولش میکرد

سه روزه اصلا شیر خودم بهش نمیدم خیلی بهونه میگیره و گریه میکنه مثلا شب تا صبح دو بار به شیر میاد ولی ...

شاید طعم شیر خشک رو دوست نداره شیر بیومیل پلاس و ببلاک خوش مزن شاید اونا رو خورد 

اصلا چرا شیر گاو بهش نمیدی شیر گاومیش خیلی چرب و مقویه من چن ماهه دارم شیر گاو میش میدم دخترم خیلی دوست داره اگ عادت داره باشیر میخابه کم کم بریز تو دهمش مزشو بچشه شاید خوشش اومد کم کم شیشه رو گرفت 

شاید طعم شیر خشک رو دوست نداره شیر بیومیل پلاس و ببلاک خوش مزن شاید اونا رو خورد  اصلا چرا شیر ...

عزیز حساسیت نداره نه شیرگاو میتونه بخوره نه شیرگوسفند

شیرخشک فقط رژیمی ها میتونه بخوره اول آلفامینو دکتر داد دیدم خیلی تلخن رفتم نئوکیت گرفتم مزه اش خوبه اصلا تلخ نیست حتی گاهی با شکر شیرین اش هم میکنم ولی انگار لج کرده یکی دوباری تفریحی خورد ولی الان دیگه شیشه میبینه اعصابش بهم میریزه پرت میکنه اصلا طرف دهنش نمیبره 

نمیدونم بخدا حکمت خداروشکر با اینکه جلوگیری داشتم ۱۰ ساله روش جلوگیریم همین بوده و هیچوقت بارداری ناخواسته نداشتم نمیدونم این دفعه چه جوری شد بچه ام خیلی داره عذاب میکشه اونقدر عذاب وجدان دارم از شیر گرفتمش ناشکری نمیکنم الان ۹ هفته باردارم ولی کاش خدایی که خودش داده خودشم کمک دخترم میکرد شیر خشک قبول میکرد یه کمم دل من مادر اروم میگرفت شبا فقط گریه میکنه منم اشک میریزم که چه ظلم بزرگی در حق بچه ام کردم

عزیز حساسیت نداره نه شیرگاو میتونه بخوره نه شیرگوسفند شیرخشک فقط رژیمی ها میتونه بخوره اول آلفامینو ...

با قاشق یا سرنگ بده دیگه چاره چیه عزیزم بدنش کم نیاره هنوز بشیر احتیاج داره یکی از فامیلای منم یک سال تموم با قاشق شیر داد ب بچش