کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
برای اینکه اینا بخوابن تو روز بچمو میبرم بیرون الرژی گرفته
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
شما طبقه یکین؟ درب مجزا منظور خونه هایی که دو طبقست و دو واحد و هر کدوم درب ورودیه خودشو داره ...
اگر میتونی برو ویلایی.بله شاید چون طبقه اخرین یه سری چیزا متوجه نمیشید.والا طبقه بالایی ما بیست و چهاری داری یه چیزی عین گلوله فلزی میندازه زمین .بدو بدو میکنن فوتبال بچه هم نیستید پسر بزرگشون فکر کنم دهمه.جارو برقی میکشه انگار لج داره همچینمیزنه زمین تاپ تاپ.بادو و گردو انگار میشکنن.من خودم تو خونم با گردو شکن میشکنم.روفرشیشو خالی میکنه از بالکن هر چی خورده نونه میریزه تو بالکن من.روفرشیو معمولا میندازن که فرش کثیف نشه با خوراکی نه اینکه اشغالو خالی کنن تو حیاط.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر میتونی برو ویلایی.بله شاید چون طبقه اخرین یه سری چیزا متوجه نمیشید.والا طبقه بالایی ما بیست و چه ...
ساختمونا رو داغون میسازن وگرنه صدای جارو برقی دیگه چرا باید بیاد
من از استرس همسایه پایینی با جارودستی خونه روتمیز میکنم هفته ای یکبار جاروبرقی
مرسی برای راهنمایی
پس طبقه اول نمیگیرم
ساختمونا رو داغون میسازن وگرنه صدای جارو برقی دیگه چرا باید بیاد من از استرس همسایه پایینی&nbs ...
نه مال ما نوساز نیست بتونه کاغذی نیست.ببین داره جارو میکشه هی بلند میکنه شاتالاپ میزنه رو سرامیکا
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷