2777
2789
عنوان

کمک فکری

64 بازدید | 5 پست

با مادرزنم چه کارکنم بازم باهامون دعواش شده به ایل و تبارم دری وری و ناسزاگفته میشینه پشتم حرف میزنه دیگه خستم کرده همه هم پشت سرشن و کارش رو جوری جلوه میدن که من مقصرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب خانومت بگو خانوادت حق ندارن تو زندگیمون دخالت کنن.شما با این وضع بازم باهاشون رفتو آمد داری؟

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
ب خانومت بگو خانوادت حق ندارن تو زندگیمون دخالت کنن.شما با این وضع بازم باهاشون رفتو آمد داری؟

نه دو ماهه دیگه نمیرم خونشون کتمان میکنه میگه کسی دخالت نمیکنه یبارحتی روبروشون کردم حرفشون یکی دراومد ولی بازم میزنه زیرش

چی بگم مشکل شما خانومته نه مادرش.

خب چجوری حلش کنم تواین موندم من بخدا یه دختر دارم ۱۸ ماهشه بخداانقد شیرینه که جونم درمیره براش ولی نمیدونم چجوری خانومم رو تو راه بیارمش بازشماها که خانوم هستین شاید هم جنس خودتون هست بتونید کمکی بکنیدبهم