2777
2789

بیاین نظراتتون رو بگین ، بهترین روش برخورد با خانواده شوهر چیه؟! من لیسانس دارم و خانواده ام فرهنگی و از نظر مالی وضع خوبی دارن، خانواده شوهرم ولی از نظر تحصیلات در حد راهنمایی و دبیرستان هستن، و خیلی قدیمی هستن، فقط همسرم خودش تحصیل کرده است و وضع مالی اوکی داره، پنج تا خواهرش شوهر دارم ، اخلاقاشون عالیه و مهربونن، بجز یکیشون که مدام تو زندگیمون دخالت می‌کنه و کلا درگیریم باهاش، اینم بگم که از من توقع دارن کارایی مثل انجام داد ن کارای خونه مادر شوهرم و شستن موکت و اینارو انجام بدم منم تو دوسال ازدواجمون با وجود مخالفت شوهرم سعی کردم کمک کنم و باهاشون خیلی خوب بودم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باش خود خودت وقتی دوست نداری انجام نده 

من یبار گفتم از ظرف شستن خوشم نمیاد خدایی مادرشوهرم یکبار نذاشته من دست بزنم به ظرفا 

از جاهای دیگه از دستم بر بیاد کمکی میکنم 

بعدم حرف شوهرتو گوش بده وقتی میگه نکن 😂

حالا که با اون یه خواهر شوهرم دعوام شده ، چطوری رفتار کنم؟!( ماجرای دعوام تو تایپیکای قبلیم هست)

عزیزم دوری دوستی احترام خودتو نگه دار رفتو امدت وکمتر کن مدیریت کن ..چیزی اززندگیت توصیح نده گله نکن بدشون نکن خنثی وخودت باش باشوهرت برو باشوهرت بیا ..فقط دوری دوستی