2777
2789
عنوان

دعا گرفتن واسم

122 بازدید | 19 پست

خانوما من همیشه تو زندگیم خوابای عجیب غربب و کابوس میدیدم و حتی گاهی تو بیداری چیزهای ماورایی دیدم

حدود یکسال پیش فردی که از علوم غریبه مطلعه به نامزدم گفت که برای خانومت دعا نوشتن و یهدموجود پلید روش گذاشتن که باعث میشه نتونه ازدواج کنه که واقعا هم من همیشه خواستگارام غیب میشدن یه دفعه 

و باعث میشه پیشرفت نکنه من حالا یه رشته ی خیلی خیلی  خوب قبول شدم .... پیشرفت خیلی خیلی عالی داشتم

و از وقتی که شده خواب بد دیدم و با نامزدم بحث کردم که هردو فهمیدیم طبیعی نبود اون خواب

خواب میدیدم که داره من رو با سیگار میسوزونه و با چاقو میبره همسرم.درحالی که اصلا حتی بد هم هیچوقت با من حرف نمیزنه چه برسه به اینها.

امروز هم یه اتفاق خیلی عجیب افتاد و اصلا کنترل کارام دست خودم نبود.

اصلا اصلا اصلا یعنی به خودم میگفتم نکن ولی بازم دستم میکرد تورو خدا یکی که مطلعه راهنمایی کنه

اون آقایی که خودش تو علوم غریبه سررشته داشت گفتع بود کار من نیست باید برید زاهدان که کسی باشه بتونه باطل کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ۶ تا تخم مرغ بردار هر روز دوتا رو تو دستت بگیر اول ۱۲ صلوات بعد ی این متن پیایین رو میخونی بعد ۷ بار سوره زلزال بعد هم ۱۲ بار صلوات بعد تخم مرغ ها رو میبری میندازی دور از خونه بیرون بشکنن 

من خودم امتحان کردم دوستم امتحان کرد برای هر دوتامون عالی بود 

این متن

انصراف میدهم از هر گونه قرارداد ماورائی خواسته یا ناخواسته با اگاهی یا بدون اگاهی  

انصراف میدهم از هر گونه طلسمی یا دعایی که خودم گرفتم یا دیگران برام انجام دادن 

انصراف میدم از هر گونه وسیله ای که بهش دست زدم یا غذا و ابی که خوردم یا هر جایی دیگری که پا گذاشتم که انجا دعا و طلسم وجود داشت و مشکل ماورائی داشت

من اینو از یدونه استاد علوم غریبه توی یوتیوب یاد گرفتم 

کاربری دست ۳ نفره

ببین ۶ تا تخم مرغ بردار هر روز دوتا رو تو دستت بگیر اول ۱۲ صلوات بعد ی این متن پیایین رو میخونی بعد ...

تخم مرغا رو باید بشکنی بعد بندازی دور؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ببین ۶ تا تخم مرغ بردار هر روز دوتا رو تو دستت بگیر اول ۱۲ صلوات بعد ی این متن پیایین رو میخونی بعد ...

اتفاقا امروز ی تخم مرغ شکستم گرفتم دستم ی ربع بعد شکستم خیلی سبک شدم انگار 

ولی امروز بهم ثابت شد این چیز هرچی که هست میخواد من نابود بشم

اون فرد حتی گفته بود این موجود کاری میکنه که این دختر خودش و بکشه

نه ببرش از خونه بیرون با خودت ی جایی بیرون از حستط و خونه ات بنداز بشکنه برش هم ندار ی جایی باشه دید ...

اهان ببرم بیرون پرت کنم تا بشکنه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اتفاقا امروز ی تخم مرغ شکستم گرفتم دستم ی ربع بعد شکستم خیلی سبک شدم انگار ولی امروز بهم ثابت شد این ...

ببین بدتر از من وجود نداشت برای من مرگ و بدبختی نوشته بودن خداروشکر خوب شدم من به قرص خوردن افتاده بودم ی جوری بودم هر روز نوار قلب میگرفتن ازم خیلی بد بود 

۴۰ روز سوره بقره 

هر روز ایت الکرسی بخون به اب فوت کن بخور 

چهارگوشه خونه ایت الکرسی کدی بگیر بزار 

و این روش تخم مرغ رو انجام بده عالیه دوستم بختش و دعا نوشته بودن واسش انجام داد بعد ی ماه شوهر کرد من خودم هم انجام دادم هم سردرد ام خوب شد هم یکم حالم بهتر شد 

کاربری دست ۳ نفره

اره

ممنونم تاحالا نشنیدم بودم

ببین بدتر از من وجود نداشت برای من مرگ و بدبختی نوشته بودن خداروشکر خوب شدم من به قرص خوردن افتاده ب ...

ووووووای

ببین از روزی که جواب قبولیم اومد سر درد گرفتم!!!!!!

شدیدددددد روزی دوتا مسکن میخوردم 

من به عمرم سر درد نگرفتع یودم

خدا لعنت کنه کسی که اینکارارو میکنه

آخه گفتن من بچه بودم واسم دعا گرفتع بودن

ووووووایببین از روزی که جواب قبولیم اومد سر درد گرفتم!!!!!!شدیدددددد روزی دوتا مسکن میخوردم من به عم ...

وای نگم از زندگی من که چی میشی من روزای اول قران میشنیدم حالم بد میشد استفراغ میگرفتم خفه میشدم 

بعد مبخواستم درس بخونم انگار یکی نشسته بود رو شونه هام سنگینی میکرد خیلی بد بود

کاربری دست ۳ نفره

خیلی خوبه حتما انجام بده

باشه حتما منم جادوم کردن که عیچ وقت ازدواج نکنم