2777
2789
عنوان

لازانیا پزا بیاید بی زحمتی

127 بازدید | 24 پست

سلام ‌ظهرتون خوشکل 

میگم من همیشه  مواد  لازانیا  رو دقیقا  مث پیتزا  آماده میکردم الان  گفتم  سس سفید ی همون  بشامل  درست  کنم ولی بلد نیستم😒😒😒خامه هم  ندارم😰

دستور های نت هم خیلی زیاده  شما  ی خوشمزه اش یادم  بدید لطفا 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

سس بشامل خامه نداره . کره ،آرد و شیر سرده

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کره رو آب میکنم دو قاشق آرد میزنم یکم از خانی درومد دو لیوان شیر میریزم میذارم قوام بیاد داخلش جوز و فلفل سیاه و نمک و آویشنم میزنم زیر گازو خاموش کردم گاهی داخلش پنیر پیتزا و سس سیر هم میزنم خیلی خوشمزه میشه 

سس بشامل خامه نداره . کره ،آرد و شیر سرده

تو نت زده  دوتا  قاشق خامه 

البته دستورات متفاوته

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
نریز یه جوری میکنه طعمش رو ، سنگین هم میکنه غذا رو

راس میگیا بعد مدت ها درس کردم  بد  بشه حال گیریه

من کره رو آب میکنم دو قاشق آرد میزنم یکم از خانی درومد دو لیوان شیر میریزم میذارم قوام بیاد داخلش جو ...

اولی  باره  میخوام  درست  کنم ‌نمیدونم ‌خوب بشه  یانه  طعم  شیر نمیده عزیزم؟

یکی دیدم بجاش سس کچاب می زد

اره خودمم  کچاپ میزنم  دقیقا  عین  پیتزا

اصلا نریز اون سس سفید و که کلا از لازانیا بدت میاد

واقعا؟چه طعمی میده؟

اولی  باره  میخوام  درست  کنم ‌نمیدونم ‌خوب بشه  یانه  طعم&n ...

نه اصلا بخاطر ترکیبات و ادویه هاش اصلا همچین چیزی حس نمیکنی اتفاقا خیلیم خوشمزه میشه سس سیر هم نداشتی اگر ی قاشق مایونز و پودر سیر بهش اضافه کن اصلا طعم شیر نمیده

نریز یه جوری میکنه طعمش رو ، سنگین هم میکنه غذا رو

وا بدون سس بشامل غذاتون لازانیا نیست دیگه 

ماکارونیه 

اگه لازانیا دوس ندارین مجبورتون کردن درست کنید 

همون ماکارونی بخورین 

من یه لازانیا پز ماهرم 😎

مهم اینه که تو لایه ها مایه زیاد نریزی و سس بشامل و پنیرش زیاد بشه 

پنیرشو آخر سر پونزده دقیقه گریل کن که برشته بشه 

اصل کاری توی لازانیا همین سس بشامله 

باید مزه کنی که خوشمزه باشه و بعد با مواد قاطی کنی

اونایی که میگن سسو حذف کن تا حالا لازانیا نپختن