2777
2789
عنوان

این بارهم منفی شد

3581 بازدید | 23 پست

سلام دوستانی که بهم گفتید خبرتون کنم ...امروز۱۴ انتقال جنینم بود و جواب منفی ...انگار واقعا قسمت من مادرشدن نیس و باید قبول کنم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عزیزم خودتو ناراحت نکن حتما حکمتی توش بوده منم شرایطم مثل شماست 

الهی ماه بعد طبیعی بارداربشی🙏 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

دستورالعمل امام رضا برای بچه دار شدن

از حضرت امام رضا (ع) روایت شده است که انگشتر فیروزه خریداری کرده و بر روی نگین آیه‌ی زیر را حکاکی کنید :

رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ

(کتاب طرائف الحکم یا اندرزهای ممتاز ترجمه‏ ج‏2 133)

و همچنین از آیت الله بهجت (ره) ذکر شده که توصیه کرده‌اند این انگشتر را هم برای خانم و هم برای آقا تهیه کنند. ( هر کدام یک انگشتر فیروزه مخصوص خودش با دعاء رب لا تذرنی فردا وانت خیر الوارثین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینم یه آزمایش از طرفه خداست...

ان شاءالله به زودی زود باردار بشی و فرزندان سالم و صالح و عاقبت بخیر قسمتت بشه..

۱_یه دفتر شکرگذاری داشته باش.هر روز تو دفتر بنویس خدایا شکرت باردارشدمو و بی بی چکم مثبت شده...با تمام وجود ازت ممنونم...

هر روز قبل خواب این کارو حتما انجام بده

۲_حرز امام جواد (ع) رو که رو پوست اهو نوشته شده و تمام ادابش رعایت شده رو از یه جای مطمئن حتما بگیر هم خودت هم شوهرت همراه کنید....

۳_عزیزم قطعا برا خدا کاری نداره که معجزه کنه و بارداربشی...ازش موقع نمازات بخواه...بگو خدایا تو معجزتو به حضرت زکریا نشون دادی تو سن پیری و همسری که نازا بود بهشون بچه دادی...به منم فرزندان سالمو صالح بده ...من بچه هامو نذر تو میکنم.بشن سرباز امام زمان (عج) ان شاءالله....

عزیزم اینم یه آزمایش از طرفه خداست... ان شاءالله به زودی زود باردار بشی و فرزندان سالم و صالح و عاق ...

عزیزم من سالهاست اینکارو کردم و همچنان میکنم ...دیگه اصلا دلم نمیخواد دعاکنم ....خسته شدم ازبس گفتم و استجاب نکرد ‌....شاید بهترشو بهم بده و پاداش اون همه نذر و دعا مونده باشه ولی دیگه دلم نمیخواد فعلا کاری کنم چون روحیم خرابتر میشه ...باید ب خودم فرصت بدم تا تمام این درد و عذاب ها فراموشم بشه ...اگه خواست بده میداد ...اگه هم نداده قطعا یا لایقش نبودم یا برای من بهتره ک بچه نداشته باشم

عزیزم من سالهاست اینکارو کردم و همچنان میکنم ...دیگه اصلا دلم نمیخواد دعاکنم ....خسته شدم ازبس گفتم ...

عزیزم مفهممو درکت میکنم.خیلی سخته...ان شاءالله بهترین ها قسمتت بشه.

شرایطشو ندارید یه بچه به سرپرستی قبول کنید

عزیزم مفهممو درکت میکنم.خیلی سخته...ان شاءالله بهترین ها قسمتت بشه. شرایطشو ندارید یه بچه به سرپرست ...

اصلا دلم ب اوردن بچه راضی نیس ...من بچه از خودم میخواستم ک قسمت نبود ...اون بچهارا باید کسانی بردارن که بی منت بتونن بهشون محبت کنن .اونها لایق بهترین هاهستن و من دلم نمیخواد یروزی و ازسرغیرعمد کم لطفی بهشون بکنم

سلام خوبی ،زود آزمایش ندادی، 12انتقال دادم 27ازمایشم هست 

ن ب من گفتن یکشنبه ازمایش بده ...ولی دکترم گفت چون تعطیله یا شنبه برو یا دوشنبه .....مهم اینه که عددش۶بود یعنی منفی منفی ...

دوشنبه برو آزمایش بده دوباره، انشالله رقمش بره بالا،تست نزدی

چرا زدم از روز ۱۱و۱۳ و همین امروز هر۳منفی

دوشنبه برو آزمایش بده دوباره، انشالله رقمش بره بالا،تست نزدی

ن بابا مگه میخوام خودموگول بزنم ...منفی منفیه دیگه.....داروهامو قطع میکنم بیخیالش ...دوتا جنین دیگه دارم شاید دوماه دیگه انتقال دادم

عزیزم من سالهاست اینکارو کردم و همچنان میکنم ...دیگه اصلا دلم نمیخواد دعاکنم ....خسته شدم ازبس گفتم ...

عزیزم من درکت میکنم

من هم  انتقالم‌منفی شد.

مشکلتون چیه شما

الهی مثه معجزه طبیعی خودت بشی

من زنداداشم شد

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم