2777
2789

ما با خالم اینا خیلی نزدیک هستیم

بعد پسر خالم هفتمه از کلاس اول فرستادنش غیر انتفاعی بعد کلا این غیرانتفاعی اسمش رو بگم تو همه شهرا هست😂😂

نمره مفت میدن زیاد

بعد با پسرخالم من درس کار کردم هیچی حالیش نیست هیچی هیچی بعد مامانم بارها به خالم گفت بفرستش کلاس درسش ضعیفه ولی خالم بیخیاله

الان کارنامش اومده میگن معدلش ۱۹/۸۰ هست هی میگن بهمون

اخه جلو ما هم؟ شاید بگم جلوی بقیه برای آبروداری هست ولی به نظرتون چرا جلوی ما این رفتارا رو میکنن؟

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولش کنید بابا

من بیچاره توی مدرسه دولتی درس خوندم حتی نمره ۱۹/۷۵ رو توی کارنامه بیست نمیدادن همون رو میذاشتن اونوقت دوستم که غیردولتی بود میگفت ۱۸ رو توی کارنامه ۲۰ میذارن برامون

خب اگه نمره مفت میدن شاید همینه واقعا معدلش

اره میدونم ولی اینکه میگن فلانی درسش خوبه نمره خودشه برای همین میگم. اونا که نمیگن نمره مفت

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

خب بگن بذارین دلشون خوش باشه

بخدا من خیرخواهش هستم اون بچه هست همین جوری گول میخوره میره بالا بعد یه دیپلم نمی تونه بگیره

حالا واسه چی برای همچین مسئله پیش پا افتاده ای تاپیک میزنی !!!! خب همه ی مادرها از بچه هاشون تعریف م ...

من خواستم بدونم نظر بقیه چیه اخع ما باهاشون خیلی نزدیکیم

همه چی زندگی همو می دونیم