2777
2789
عنوان

این بارهم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3972 بازدید | 23 پست

ندا جون هرروز میومدم ببین از خودت خبری گذاشتی یا نه ، می‌دونم ناراحتی درکت میکنم سخته ولی امیدتو از دست نده ، من سه سال پیش که اقدام کردم برا بارداری اصلا نمیشد خیلی ناراحت بودم گریه میکردم الان که بر میگردم به اون موقع میگم خدا چقدر دوسم داشت با اون شرایطی که من داشتم و طرز فکر همسرم بچه دار نشدم مطمن باش حکمتی توشه ، تجربه ای که من دارم اینه یوگا خیلی برای آرامش روح و بدنت خوبه حتما کلاسشو برو، من تنبلی تخمدان داشتم چهل روز یه بار با قرص هم نمی‌شدم یوگا هم ذهنمو آروم کرد هم سیستم بدنمو ، مطمن باش بد از هر سختی اسونیه

الان تو دو تا جنین دیگه داری درسته؟ قبل اینکه بری برا ای وی اف بیا یوگا رو برو بدنت رو رو وضعیت آروم ببر بعد دوباره برو برا ای وی اف ، من شش ماه همه قرصامو قطع کردم هرروز باشگاه میرفتم سه روز در هفته بدمینتون دوروز در هفته هم یوگا هم وزنم کم شد روحیم رفت بالا هم آرامش او اضطراب کم تر داشتم  و قبل از اینکه برم ای وی اف خودم طبیعی باردار شدم ، حتما خواهرانه بهت میگم انجام بده و اگه تهران هستی یه دکتر خیلی خوب میشناسم دستش سبکه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم ..ببخشید که ازت میپرسم انتقالتوکجاانجام دادی و باچه قیمتی؟

اصفهان بیمارستان بهشتی ...انتقال تنها۶۰۰هزار

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من دفعه چهارم انتقال مثبت شد نا امید نشو درمان تو ادامه بده چون اگه سنت بالا بره شرایط سخت تر میشه

من واقعا دیگه توان ندارم دوباره پانکچر بشم ...اگه این بارنشه واقعا واقعا به خودم قول دادم قیدش را برای همیشه بزنم ...منم تاحالا۴بار دارو خوردم ولی دوبار انتقال دادم و دوبار کنسل شده ...

من واقعا دیگه توان ندارم دوباره پانکچر بشم ...اگه این بارنشه واقعا واقعا به خودم قول دادم قیدش را بر ...

منم دوبار تخمک کشی کردم با چهار انتقال خدارو شکر دفعه چهارم مثبت شد الان بچم کوچیکه ولی دوباره به فکر انتقال هستم

منم دوبار تخمک کشی کردم با چهار انتقال خدارو شکر دفعه چهارم مثبت شد الان بچم کوچیکه ولی دوباره به فک ...

منم دوبار پانکچر شدم...انشاالله ک این بارهم مثبت بشید